2024-09-11 962 views
服務態度好好,原本訂咗12點,但因為要開會遲咗,打去想問張枱仲留唔留到嘅時候,餐廳嘅人員態度非常熱情同友善咁回應佢會留張枱俾我。去到嘅時候每個接待嘅侍應都好有禮貌,雖然上菜時間比原定耐咗少少。但侍應們都好醒目同埋好照顧我哋感受,會嚟我哋張枱話俾我哋聽啲嘢食會好快送上嚟,唔會令到我哋覺得好似喺度覺得齋等冇人理我哋咁。嘢食嘅味道唔錯,擺盤好睇,灣仔lunch set 質素嚟講幾抵食。我喺OpenRice訂嘅時候剔咗生日,估唔到上甜品嘅時候餐廳寫咗Happy birthday,呢個係我哋真係冇諗過,好有心,侍應們仲走埋黎唱生日歌,主動幫我哋影相,仲有即影即有送返俾我哋。已經好少遇到餐廳咁主動又咁有心去提供服務,推介。

已經好少遇到餐廳咁主動又咁有心去提供服務,推介。
2024-09-11
$250 (Lunch)
Celebration
Birthday