2021-07-10
🌞All Day Breakfast $148😋😋😋😋腸仔、煙肉、薯餅、大啡菇、番茄仔、牛油果醬小法包、露荀😋雞蛋揀左太陽蛋🌞 全部用料上乘,每樣都新鮮好味👍🏻特別要讚個薯條,並不是一般薯餅😏係用蛋同一片片薯仔整成,有少少芝士味,而且薯仔唔會切到好薄,咬落去好有口感🥰牛油果包唔係我杯茶,但包好硬,冇特別味,好似食紙皮,上面d牛油果醬又太少🥲🌞Vegetarian Breakfast $148😋😋😋😋同上面一樣,但無左煙肉同腸仔,但就有南瓜同一杯果乾穀物乳酪😊南瓜就一般般,唔夠甜同太乾身😟乳酪超好味😍 就算平時唔好乳酪都會因爲長面d調左味的果乾穀物而對乳酪改觀💯雞蛋揀左水波蛋🥚 蛋面撒左少少紅椒粉,一啖放入口,蛋黃係口中爆發,超正sss~~🌞Citrus Camomile Tea $35😋😋😋😋苦澀味比平時飲的一般洋甘菊低,但就真心唔覺有citrus味😂🌞Iced Passion Fruit Tea $45😋😋😋😋冰涼透心,微甜度,0罪惡感⭕️味道😋😋😋😋服務🤵🏻♂️🤵🏻♂️🤵🏻♂️🤵🏻♂️打卡📸📸📸📸抵食👛👛👛👛
😋😋😋😋
腸仔、煙肉、薯餅、大啡菇、番茄仔、牛油果醬小法包、露荀😋
雞蛋揀左太陽蛋🌞
全部用料上乘,每樣都新鮮好味👍🏻
特別要讚個薯條,並不是一般薯餅😏
🌞Vegetarian Breakfast $148
😋😋😋😋
南瓜就一般般,唔夠甜同太乾身😟
🌞Citrus Camomile Tea $35
🌞Iced Passion Fruit Tea $45