2021-12-14 38 views
☞ 之前去開柯士甸道附近,見到間Cafe環境都唔錯,又多打卡位,原來就係之前bookmark咗好耐嘅齋啡🥰好彩weekend去都唔算好多人~🍴泰式香芒牛油果蝦沙律($125)❖ 都幾大碗,份量絕對夠女仔食👍🏻醬汁酸酸地食落好Fresh,啲蝦食落口感好似食緊魚蛋咁,好搞笑😹芒果都夠甜,配埋沙律菜食都幾夾。🍴黑松露醬大啡菇牛堡配牛油果沙律($158)❖ 食咗幾啖我先記得自己食緊素食😹因為個impossible meat口感同平時啲牛肉唔係好大分別。超大個,建議同朋友share。🍴 抹茶蕨餅及紅豆($45)❖ 呢個抹茶蕨餅口感煙煙韌韌,抹茶味香濃但唔會好苦,連埋紅豆蓉一齊食好唔錯😆🍴 純素朱古力布朗尼($30)❖ 佢個口感當然同普通嘅Brownie有啲唔同啦,不過整體食落偏甜,不過不失~

🍴泰式香芒牛油果蝦沙律($125)

🍴黑松露醬大啡菇牛堡配牛油果沙律($158)

🍴 抹茶蕨餅及紅豆($45)

🍴 純素朱古力布朗尼($30)