2024-09-10
係元朗站落車大約行5-8分鐘落天橋就到星期六11:45到大概等左15分鐘衝著佢既coffeemocktail 黎!!有四款秋日之選 Lumos, TOKYO, KYOTO,OSAKA試左其中兩款Lumos:埃塞俄比亞 - 古吉罕貝拉 原生種 - 紅蜜處理 白桃烏龍茶湯 橘子 桂花花釀呢個組合唔會太岀事, 有蜜糖 桂花香 容易入口KYOTO:哥倫比亞-惠蘭省 日曬 葡萄汁 木姜子風味 糖漿呢款木姜子香味好岀,比較特別 , 個口感好重提子汁味兩杯整體黎講我覺得偏重mocktail , 咖啡味比較少個人覺得幾新奇可以一試下次會試下真啡野食有All day breakfast, Croissant waffle,sourdough toast,linguine,salas, dessert巴拿馬火腿,無花果,酸忌廉,牛角包窩夫呢個好suprise 好好食 ,本身牛角包窩夫已經好脆Ham 既咸香+酸忌廉岀奇地好夾🥰🥰明太子海膽忌廉蟹肉扁意粉好好creamy, 蟹肉都好味 正常發揮
星期六11:45到大概等左15分鐘
衝著佢既coffeemocktail 黎!!
試左其中兩款
呢個組合唔會太岀事, 有蜜糖 桂花香 容易入口
呢款木姜子香味好岀,比較特別 , 個口感好重提子汁味
兩杯整體黎講我覺得偏重mocktail , 咖啡味比較少
個人覺得幾新奇可以一試
下次會試下真啡
巴拿馬火腿,無花果,酸忌廉,牛角包窩夫
呢個好suprise 好好食 ,本身牛角包窩夫已經好脆
Ham 既咸香+酸忌廉岀奇地好夾🥰🥰
明太子海膽忌廉蟹肉扁意粉
好好creamy, 蟹肉都好味 正常發揮