2022-07-31
一星期七日都有happy hour😋下午茶時間有少少肚餓,但係book咗早係旺角食晚飯,朋友話不如飲杯嘢,就上咗嚟呢度。3點零鐘,13/F唔係間間舖頭都有開,見有德國啤仲有happy hour 就入咗嚟試🍺🍺🌟德國啤酒我哋嗌咗原味,啤酒非常凍味道幾好飲!🍺女仔就帶咗一杯honeymoon🍯,味道比較甜有陣陣嘅蜂蜜味,好適合新手飲,唔會有啤酒嘅苦味。另外一個朋友嗌咗杯帶橙香味嘅啤酒🍊,橙味同啤酒唔係特別夾,HoneyMoon比較好飲😛每人都嚟多round🍺🍺🌟Wings & Rings 嗌咗個小食雞翼洋蔥圈,味道一般洋蔥圈亦都比較粉如果配薯條我覺得會比較好食😂總括而言,happy hour非常好,價錢亦都唔錯,最正係星期一至日三點至八點都有happy hour,大家喺附近就過嚟啦🍺😋
🌟德國啤酒
我哋嗌咗原味,啤酒非常凍味道幾好飲!🍺
每人都嚟多round🍺🍺
🌟Wings & Rings