2010-07-07
星期五通街都係人, 食飯冇book位就麻煩.前幾日打去pizza hut訂位, 規定訂位既hold枱10mins,限時食個半中.而加食buffet咩?我地又唔係冇俾錢~~仲係好守規矩打電話來booking喎, 離晒譜!如果等位, 就唔限時.最後我地都訂了位, 去到冇人等位, 我地就叫佢先cancel個booking, 再當排隊咁入場, 就唔洗限時限刻喇8個人被自成一角, d位好窄, 不過傾計就可以大聲d.hsbc同恆生成日都做promot, 今次半價可以叫套餐, 每人圍番都唔洗100蚊一位~~是日晚餐:- (8人份) 恆生信用卡堂食2人套餐x2 海皇湯x 4>> 本人喜歡蘑菇湯同意大利湯多d~~ 西班牙TAPAS批>> 第一次食, 如果唔係有人推介應該唔會試添.....>> 食左半塊咋. 芝士果個位入了不同海鮮, 我果件係墨魚仔. 錦繡大會>> 最受歡迎食品之一, 個個爭住食. 辣肉, 厚批我最愛~ 西班牙辣肉腸配比得包>> 食了一塊腸, 冇特別. d薄餅皮硬晒.. 墨西哥薄脆配香辣芒果沙律醬>
前幾日打去pizza hut訂位,
規定訂位既hold枱10mins,
限時食個半中.
而加食buffet咩?我地又唔係冇俾錢~~
仲係好守規矩打電話來booking喎, 離晒譜!
如果等位, 就唔限時.
最後我地都訂了位, 去到冇人等位,
我地就叫佢先cancel個booking,
再當排隊咁入場, 就唔洗限時限刻喇
8個人被自成一角, d位好窄, 不過傾計就可以大聲d.
是日晚餐:- (8人份)
恆生信用卡堂食2人套餐x2
海皇湯x 4
>> 本人喜歡蘑菇湯同意大利湯多d~~
西班牙TAPAS批
>> 第一次食, 如果唔係有人推介應該唔會試添.....
錦繡大會
西班牙辣肉腸配比得包
>> 食了一塊腸, 冇特別. d薄餅皮硬晒..
墨西哥薄脆配香辣芒果沙律醬
>> 有驚喜, 熱薄脆配冷芒果醬, 幾fresh. 個脆油左d.
香蒜肉絲意粉
>> 經典之中既經典, 20年冇變既菜色. 今次做得唔錯, 冇全兜什豆.
菠菜雞皇螺絲粉
>> 一向對pizza hut粉面類一般, 果然唔好味. 汁唔夠, 又吹到硬晒.
蒜蓉包
必叫, 每人可以share到1~2片.
入晒味, 教下我秘訣啦
豬仔骨
食過幾次, 嫌d肉太淋.
今次冇食到, 好快清晒.
是日叫了一杯西班牙果漾特飲, 同3杯普通汽水可以添飲.
坐了兩個幾鐘, 每人先100蚊左右, 好抵~