2023-07-14
<淞壽司> 📍堅尼地城🔸Well~平野唔代表無好 🥴🔸誇張滿瀉海膽軍艦 🤩 好味到爆燈!💡唔想幫襯元Hea,又唔想排壽司郎 😣😖😣 作為一個小廢廢,剩餘嘅選擇唔多,就更加要多多幫襯小店,令餐飲行業更加多元化。🩷❤️🧡💛💚廢話唔多講,去食評🩵💙💜🩶🤍海膽軍艦($77, 2pcs) — 超級勁爆滿瀉嘅海膽量!!!🤩 海膽量同飯量比例 1:1,一啖轟落去 🌊🌊🌊 Ohhhhh … mama … 係海洋嘅味道!十級鮮味嘅海膽轟落每一個味蕾 👅 好食到講唔到嘢!!!價錢仲要係$77兩件 🤷🏻♀️ 性價比極高!(希望店家可以保持到水準,唔好我介紹完之後縮水🙏🏼)火炙牛油比目魚壽司($37, 2pcs) — 我懷疑外賣平台錯description,應該係左口魚嚟嘅。火炙左口魚相當Juicy,食落口爆油酯量 😍 美味しい!!!嗱!我個人真係中肯同持平嘅。老老豆豆,油甘魚、辣味三文魚軍艦、鵝肝粒軍艦,就正正路路,唔好抱咁大期望啦。
🔸Well~平野唔代表無好 🥴
🔸誇張滿瀉海膽軍艦 🤩 好味到爆燈!💡
🩷❤️🧡💛💚廢話唔多講,去食評🩵💙💜🩶🤍