2024-04-23 598 views
成日以為東北菜得個辣字😨點知試完就改觀了😳😳😳呢間東北餃子響西環~環境好有文青cafe feel🤣食完仲可以行幾步出海旁打卡順便消化下🤭💜涼拌皮蛋-皮蛋流心小小辣好開胃~💜麻香雞-雖然成碟都紅色,但都係小辣醒胃~💜雞絲粉皮-粉皮通透唔韌,雞絲鮮嫩~💜白菜鮮肉餃/粟米鮮肉餃-每日新鮮即包🌞餃皮適中唔厚,肉質新鮮多汁,咬落白菜粟米加強口感夠爽口~💜小雞燉蘑菇粉-呢個十級大推🤩好味到癲,湯底濃郁,紅薯粉吸晒d湯勁好味~💜鍋巴肉-感覺有少少似粟米班塊🤣炸得好脆口但又唔會乾媽媽咁~💜拔絲地瓜-呢個甜品不得了,本身已經食到好飽,但呢個拔絲搞到我繼續食唔停口,又脆又甜🥰

💜涼拌皮蛋-皮蛋流心小小辣好開胃~
💜麻香雞-雖然成碟都紅色,但都係小辣醒胃~
💜雞絲粉皮-粉皮通透唔韌,雞絲鮮嫩~
涼拌皮蛋
麻油雞