👨🏼‍🍳Gordon Ramsay又在香港插多一支旗,作為忠粉既我,每間佢開既上至餐廳下至pop-up store我都有殺錯無放過。.✈️機場過左海關後個food court裝修左好耐,終於重開了!見到男神個大名諗都唔洗諗,即試!.🕢等了又等,出餐等了差不多半小時,如果趕飛機既話就真係搞唔掂啦,想食嘅話就要預鬆啲時間。.⛔️出餐速度未如理想,食物質素原來都唔符合預期!🍔Ultimate breakfast sandwich combo $78個包係凍既,心仍是冷!太陽蛋黃已破了,美觀上扣了些少分。腸仔味道還可以,但bacon完全唔香又唔crispy,只能稱得上普通料,男神自己都應該接受唔到呢個水準吧。.🥓Bacon sandwich combo $68仲勁,凍既包,pat兩pat牛油,再放幾條bacon上去就搞掂。咁厚既包同咁少既餸,食落完全唔啱比例,仲要連醬汁都無,誠意欠奉。.🍵餐茶就係普通茶包茶,都夠味,奶就落咖啡伴侶,但可以勘滿啲。.🚶🏼‍♀️餐廳另一半係特快grab & go區,如果趕時間淨係買少少輕食既話就可以黎呢邊。.📝總括黎講係Fans既話可以會一會佢,但係咪話好好食呢,就真心

⛔️出餐速度未如理想,食物質素原來都唔符合預期!

🥓Bacon sandwich combo $68

📝總括黎講係Fans既話可以會一會佢,但係咪話好好食呢,就真心覺得一般般啦。淨係賣名,唔係賣手藝囉~