行入呢間充滿花嘅餐廳,差啲以為自己置身花海,打卡度滿分。想食個fancy dinner俾花花擁抱嚟呢度一定無揀錯(˶'ᵕ'˶)𖦹 來自地獄的意粉 $135staff問我地食得幾辣,閨蜜話超辣,結果成碟都係辣椒,後勁特強,唔食得辣嘅唔建議亂嚟。加上菇同埋煙肉,意粉掛滿tabaco辣汁,惹味之選。𖦹 紙醉金迷 $208成件藝術品咁靚到唔捨得食,紫色嘅risotto係用紫椰菜花製成,非常creamy,啲飯略嫌糊咗啲,無咩咬口。香草蒜蓉芝士焗大蝦超新鮮,香口彈牙,仲有埋青口添。𖦹 easter cookie cup $86平平無奇嘅曲奇杯配牛奶,用朱古力畫咗可愛嘅小兔兔即刻生色不少,兔兔這麼可愛,怎麼可以吃兔兔?𖦹 玫瑰花釀紅茶 $45帶蜜味同玫瑰香嘅滋潤紅茶,解辣良物。𖦹 榛子先生 $86 (+$12)嗌任何甜品+$12就可以寫happy birthday同有束乾花仔做伴碟,呢件蛋糕食落係kinder味,睇得又食得。

𖦹 來自地獄的意粉 $135

𖦹 紙醉金迷 $208

𖦹 easter cookie cup $86

𖦹 玫瑰花釀紅茶 $45

帶蜜味同玫瑰香嘅滋潤紅茶,解辣良物。

𖦹 榛子先生 $86 (+$12)

2022-07-21
$308 (Dinner)
  • 來自地獄的意粉