2009-03-29 36 views
特地來 TEA 一 TEA 的。一直以來,Habitu 給我的感覺都比出面走同一 style 的 cafe 舒適,即使是在鬧市當中,Habitu 總是可以保持那份閑適的感覺,相當難得。要了Cappucino, Latte. 即使是regular size 都幾大杯,雖然大,但係並無影響到佢個質素,一樣香濃。另外要了一件 Dolce Latte 及 Cheese Cake. 個 Dolce Latte 好特別,而有一塊輕輕灼過的 French Pear, 個 cake 有輕盈o既 cheese taste, 中間就有d French Pear 做o既蓉,好清新、好靚、好滑、生果同輕盈o既 cheese taste o既味道相當match, 係一個 recommended o既 cake. 相似o既cake仲有其他生果味,下次一定要再試。另一個Cheese cake上面有一層有果肉o既Blueberry jam, 個cake d cheese 好香、好濃。呢度o既cake 款式多,又吸引,令人想下次再食,再下次又食!!! 希望 Habitu 可以繼續 keep 住水準,同埋最重要係o個份
特地來 TEA 一 TEA 的。

舒適
,即使是在鬧市當中,
Habitu 總是可以保持那份閑適的感覺,相當難得

希望 Habitu 可以繼續 keep 住水準,同埋最重要係o個份感覺。
2009-03-28
$50 (Tea)