2010-12-25 4 views
同朋友嚮Delifrance食個christmas lunch。一人點左一個特色套餐! 每個餐都包湯同野飲。個雜菜湯比起其他好似比較好味, 無咁油啦, 多料啦, 有紅腰豆, 仲有香草! GD! 1) 經典白汁卷配意式沙律, 意式沙律只係幾塊羅馬生菜同粒車里茄, 而個白汁卷就可以揀吞拿魚同碎蛋, 我地揀了碎蛋, OK既, 唔會好膩, 個皮唔會話好硬。 2) 香芒雞肉火雞芝士班尼包配意式沙律, 班尼包係比較硬身, 烘得好脆。 內有芒果容, 我唔太鍾意芒果容囉, 好似好怪咁, 如果係一粒粒芒果會比較好。 有雞肉, 有火雞, 食唔出邊D 係火雞, 邊D 係雞肉。 不過個包係幾好食既。呢到環境幾好, 唔多人, 唔洗趕住走, 慢慢坐, 慢慢傾, 。
一人點左一個特色套餐! 每個餐都包湯同野飲。
2) 香芒雞肉火雞芝士班尼包配意式沙律,
班尼包係比較硬身, 烘得好脆。
有雞肉, 有火雞, 食唔出邊D 係火雞, 邊D 係雞肉。
不過個包係幾好食既。
2010-12-25
$53 (Lunch)