2020-05-12
🍲 帶子蟹肉濃湯 HK$48龍蝦湯味道都幾重,飲起黎有少少蟹肉嘅味道,而且真係有蟹肉,再配埋帶子即刻覺得高級咗。呢個價錢呢值得一試。.🐷 香烤乳豬 HK$228乳豬皮真係好脆身,切落去脆嘅聲音好治癒。 🥰 乳豬有肥位就一定㗎啦,不過佢肥得黎係你會繼續想食個種。.加上佢加配兩款醬食起嚟都幾Match。一款醬係醋,另一款係芥末籽加麥芽糖,但唔係特別甜個種。☺️ 隔離配咗少少沙律菜,而醬汁係沙律醋有啲果醬味,當你食得溜嘅時候,再食下沙律都幾fresh。.🐟 香煎海鱸魚配黑松露忌廉汁 HK$208食完相對油膩嘅乳豬,點返清啲嘅選擇。海鱸魚清清地,但無乜黑松露汁嘅味道。🥰 有配黑松露薯蓉,黑松露味道幾香,如果薯蓉份量再多啲就好喇。 .🔥 火焰雪山 HK$68點火個下真係覺得好驚喜。雪糕味道係雲呢拿雪糕,相對冇咁特別。不過要做到火焰效果,雪糕落咗酒,所以好有酒嘅味道,而且都好重。😉 如果有唔鍾意酒味咁重,可能就要考慮食其他甜品啦!--📌 晚餐時段📌 另收加一服務費
🍲 帶子蟹肉濃湯 HK$48
🐷 香烤乳豬 HK$228