2017-10-17 382 views
是晚和媽媽二人同吃,因為大家都夜左收工,不想再返屋企先慢慢煮飯,便到yoho揾食。適逢星期一,想起這裡的買一送一優惠,媽媽又未吃過這餐廳,便馬上提議呢間!二人共吃了$320+, 約$160/pax我們亦厚面皮的只點了買一送一的主菜,其他咩都冇點 ,連飲品都冇點🙈🙈..基本上我次次黎都一定會點Rib eye steak! 今次亦不例外,繼續冇令我失望,成塊扒都好淋,份量十足,10oz都只是$250+ 必食本身諗住點appetizer platter(之前食過,好多款式小食) 但原來不能用買一送一,所以點左BBQ pork ribs. .點知!超級好吃! 食pork ribs都會好驚啲肉啲筋痴住舊骨咬不開,呢個完全冇呢個問題!! 非常之淋, 骨和肉輕易分開,冇筋,個sauce好入味!總括來說,好滿意!會繼續成日都黎。友人聽到我果晚食Stormies冇預佢,不禁大叫 好奸呀!
二人共吃了$320+, 約$160/pax

US  Rib  Eye  Steak  (10oz)

BBQ  Pork  Ribs

2017-10-09
$160 (Dinner)
US  Rib  Eye  Steak  (10oz)
BBQ  Pork  Ribs
  • Appetizer  Platter