2018-09-12 1288 views
黎到元朗嘅YOHO MALL有好多種類不同的餐廳,相信坐得最舒服應該是西餐吧😁同朋友太耐無見,所以想搵個地方坐得舒舒服服甘傾吓計食下野行到去呢間嘅門口見到,出邊正門寫住buy one get one free午餐,見到咁抵梗係第一時間入去試吓,咁啱有將二人枱,我就不用等位,見到入面都好多人幾乎全間餐廳都們晒人,因為買一送一實在太吸引有好多唔同種類嘅酒擺得好整齊個餐湯份量好少,但係蘑菇味超級濃郁,職員話每日嘅餐湯都唔同,所以menu 只是會顯示是日餐湯美國西冷牛扒伴沙律薯條,8 oz 嘅牛扒我叫咗五成熟,陪埋砵酒燒汁,剛剛好又不會太生😁牛肉味不太濃,但肉質夠林,口感好,沙律菜新鮮👍🏻仲有剛剛出爐既粗身薯條😍薯條再加多啲鹽就更加好味😁見到牛扒都好厚身,又不太肥😬這個牛扒餐只是$168買一送一真係好抵食,性價比非常高👍🏻午餐有八款選擇👍🏻甜品😍好美味嘅芝士蛋糕,甜甜地又夠creamy ,上面加咗一小粒士多啤梨作配襯熱檸水的水,不是熱,只是暖的🤷🏻‍♀️
幾乎全間餐廳都們晒人,因為買一送一實在太吸引
有好多唔同種類嘅酒
擺得好整齊
薯條再加多啲鹽就更加好味😁
午餐有八款選擇👍🏻
熱檸水的水,不是熱,只是暖的🤷🏻‍♀️