2022-05-06
好耐之前就俾呢間cafe吸引住You only live once🤟🏻 life motto🤣Carbonara $98好creamy!!! 仲有係流心蛋😍😍撈埋一齊食好好!同埋裡面都有好多細細舊既煙肉 意粉好掛汁 整體都好好食😍😋另一個嗌既係Royal smoked salmon & avocado egg benedict $118最面頭都係有隻流心蛋 好jeng而且三文魚都好大舊 配上牛油果 成件事好match😍😍而且份量好夠飽!女仔食哂一份(兩個)一定飽!建議share嚟食!!仲有杯檸啡$50好好好好驚喜 飲落好重檸檬味但唔會好酸好澀 同杯coffee mix埋一齊簡直係癲覆咗我對咖啡既認知!真心推薦!而且店員好好 會講俾你聽點飲最好 同埋要趁沖好快啲飲😍最後仲叫咗款甜品 Oreo cheesecake 唔會太甜!而且好特別個底唔係硬餅底 用咗蛋糕底 好新穎🤣🤣坐咗好耐 同埋見到有人會嚟睇下書做下野 ho chill!!!recommend!!!
Carbonara $98
另一個嗌既係
最面頭都係有隻流心蛋 好jeng
而且三文魚都好大舊 配上牛油果 成件事好match😍😍
仲有杯檸啡$50
而且店員好好 會講俾你聽點飲最好 同埋要趁沖好快啲飲😍
最後仲叫咗款甜品 Oreo cheesecake
唔會太甜!而且好特別個底唔係硬餅底 用咗蛋糕底 好新穎🤣🤣
recommend!!!