2022-09-19
見到有幾個youtuber介紹好似好正星期六下午2個人去食,計埋我地得2枱一開始個龍蝦併盤好高質,龍蝦好新鮮,上枱係咁動,入口好爽口彈牙,貝貝大隻鮮甜冇沙,龍躉,帶子,鮑魚都新鮮之後叫任食,開始出事貝貝,每次唔理叫幾多都係得2粒龍躉,叫左不下5盤,冇漏單既,但全部都係骨囉,注意係5盤全部都係骨一舊肉都冇,有圖有真相,自己睇圖,鍾意食骨應該好開心牛肉,質素都ok,對得住個價飲品,都係平時見開果d,好似有紅白啤酒任飲,唔飲酒所以冇試過總結,龍躉併盤好正,但之後就冇啦,佢地好似計住條數咁,貴價海鮮永遠逐少逐少咁比,貝貝2粒2粒咁上,龍躉全部都係骨咁都敢出比個客,原本見個龍蝦併盤咁高質都諗住介紹d朋友黎,但佢其他海鮮咁樣就真係不了,怕比朋友話做乜介紹間放題得d骨食,仲話海鮮火鍋放題
星期六下午2個人去食,計埋我地得2枱
之後叫任食,開始出事
貝貝,每次唔理叫幾多都係得2粒
牛肉,質素都ok,對得住個價