2015-05-21 621 views
一出沙田火車站成日都會諗起hey-yo既yogurt以為補完習都會獎自己食一杯今日又突然好掛住佢!就即刻去左買啦!!佢有大size 同細size揀   大既200g淨雪糕左右 細150g淨雪糕$16 per 100g由於鋪頭比較細 所以每日佢得兩種味可以揀 (原味+一樣隨機)我就鐘意食原味 店員幫你汁好之後 就可以揀配料 佢d配料唔多 我就一定唔會揀水果類 因為太重啦會搞到好貴我就每次都嗌mochi oreo碎同朱古力釘d 雪糕好滑 甜度岩岩好 yogurt味都好重 令到個雪糕冇甘heavy跟住我真係好鍾意依d mochi 好軟綿綿 都好好趙 好match個雪糕orea同朱古力釘配上個yogurt 令到yogurt既層次多左 多左d野咬下! 重點佢地唔太重唔會好貴細加d配料around 3x蚊我就覺得價錢貴左d 同埋少左d自主性嚕 雪糕同配料都係店員落 份量自己冇得控制 間中食一兩次過下口癮都okay geh :)
一出沙田火車站
成日都會諗起hey-yo既yogurt
以為補完習都會獎自己食一杯
今日又突然好掛住佢!
就即刻去左買啦!!
$16 per 100g
我就鐘意食原味

店員幫你汁好之後 就可以揀配料
佢d配料唔多 我就一定唔會揀水果類 因為太重啦會搞到好貴

我就每次都嗌mochi oreo碎同朱古力釘

細加d配料around 3x蚊
我就覺得價錢貴左d 同埋少左d自主性嚕
雪糕同配料都係店員落 份量自己冇得控制

間中食一兩次過下口癮都okay geh :)
2015-05-21
Waiting Time
1 Minutes (TakeAway)