2023-01-27 1237 views
人身第一次寫評論,真係好😡😡😡今日放假專情到此店,已預期一定要等等等,所以已經食定小小野,搭左1個鐘車到達,門口沒有人等位🤔但店內3個位都滿了,見到很多外賣單,即問店員有無堂食,佢答我前面有2位等緊,我說無問題,我話向門口等,因為入面有張小型坐位已有2位客人坐左,我開頭便以為係呢2位等緊堂食,店員佢便轉身做野,見店員一邊做野一邊比疑似老闆說她做的所有事情都不妥。等左一陣,原本個2位食客起身,跟著突然見到2位入店說號碼,然後坐底,我心想點解我無號碼,便立即問店員,佢話堂食都要先落單,我當時已經心想點解佢唔講,我企向到睇左餐單咁耐又唔敢填,驚堂食同外賣唔同落單形式,但我都算照即刻先落單,之後比單佢,佢話我前面仲有4位,我即刻問點解,佢明明話2位,佢就答我因為我無落單,所以中途已有人排😱但我明明中途只見到兩母女進店,我亦有問過佢地係咪堂食,諗住同佢講我都係排緊堂食,佢地同我講係外賣,咁究竟嗰四個人係幾時排隊?我第一次黎,完全唔知規矩,同佢好冷靜咁理論左幾句,佢話佢有叫我落單先😤我可以100%肯定佢無同我講,其實一到店我要問的都問了,要講的都講了,亦企正向門口,忙都理吓新客呀,有生意的店便真的
我第一次黎,完全唔知規矩,同佢好冷靜咁理論左幾句,佢話佢有叫我落單先😤我可以100%肯定佢無同我講,其實一到店我要問的都問了,要講的都講了,亦企正向門口,忙都理吓新客呀,有生意的店便真的可以咁?你生意咁好,不如講明唔接新客,唔做堂食啦