2016-05-06 586 views
今晚同朋友去西九龍對面間119korea食晚飯~聽聞個芝士烤雞好出名!所以決定試一試裝修設計新穎又夠stylish樓底又夠哂高!勁多人幫襯囉~~可想而知有一定吸引力!我地叫左半份芝士烤雞!上台時時,本身烤雞已煮熟!只時將台面上既爐開著,熱力將芝士溶透~~將半流質狀既芝士包住烤雞!沒想到感覺竟然一d都唔膩!烤雞好香口一d都唔乾身還有一點點既辛辣味道~非常惹味!!還還有韓式年糕,甜蕃薯好好味!好實在唔會煮到溶哂~~2人食半隻已經非常足夠了!蛋包韓粉絲~外型是巨形奄列配上肉醬醬汁,切開後有大量粉絲!口感煙韌非常有口感~奄列既蛋非常滑!唔會over cook,d肉醬又夠入味焗元貝~雖然不是大size既元貝!重質不重量~好鮮味!配上焗芝士,煙肉在面!味道香濃~元貝夠哂juicy!! 又夠鮮味

裝修設計新穎又夠stylish
樓底又夠哂高!勁多人幫襯囉~~可想而知有一定吸引力!

!烤雞好香口一d都唔乾身