Hiring
$19,000+
Monthly
2015-10-14 351 views
今日去了MEGABOX食晏, 晏左出嚟, 所以已經差唔多1點, 好多人啦, 要等幾張枱, 但都等左好耐呀, 出面FOOD COURT位置都爆晒人呀.我們都叫左咖喱吉列豬扒蛋包飯, 少辣, 我飲餐湯, 另加凍檸茶, 同事食沙律及凍檸茶.  食物上菜速度好快, 好大碗的咖喱, 好吸引的賣相, 好香呀.  洋蔥湯都好甜, 好味, 我鍾意, 好多洋蔥, 煮到甜味出晒, 唔會有辣味, GOOD.吉列豬扒好香口, 脆卜卜, 好正, 蛋包飯的蛋係滑蛋, 好香又好味, 咖喱汁唔算好辣, 同埋好多汁的, 可以撈晒D飯一齊食, 好好味的呀, 同埋份量都唔少, 食完都好飽.仲有一杯好大的凍檸茶, 不過唔夠甜, 太多冰太夠凍呀.

仲有一杯好大的凍檸茶, 不過唔夠甜, 太多冰太夠凍呀.
2015-10-09