2010-07-28
前幾日聽到我同事講佐敦有間日本嘢食有八吋長壽司... 我都想見識吓有幾吋, 咪約埋一班人去囉! 一去到我就覺得好彩我有訂枱, 七點到己經無乜大枱淨 (所以話去食飯一定去 open rice 做好 research訂好枱先)今次重點係嚟試八吋長既佢! 真係好長而且抵食仲有圖教你點食. 不過掛住食無影到. haha. 之後我最愛嘅帶子嚟咗啦! 只係叫咗兩件(怕一陣食得太飽試唔到其他嘢) D同事都大讚大件又新鮮. 我hunnie同另一個朋友都唔食生嘢. 黎呢度就係好在多choice多熱食. 七味雞翼煎得好香好crispy一碟當然唔夠食啦, 叫咗兩碟. 我朋友好yim尖怕'聲', 好彩碟鯖魚嚟到ok咋! 可能我哋又親熱食啦!碟炸豆腐要讚一讚, 夠熱夠crispy.好多地方就算個碟未dim到枱你就夾嚟食都係已經淋晒... 唔知想點. 呢個先似樣嘛! hahaha. D菜夠多又'sean'. Hunnie平時食得比較多, 見佢哋有好多唔同款既飯. 最後叫咗猪排蛋飯. 佢哋仲有石頭飯, 有好多汁揀! 本來想再叫飯, 不過我地見另外一款魷魚勁香, 忍唔住又order埋. 食完都KO晒! 我D同
我D同事話呢度大把choice 又超方便, anytime encore都得!! 埋單用DBS仲有九折抵到不得了每人都係$120. 合晒經濟原則