2017-08-07 129 views
好耐冇食韓國野,上網睇到有間又平又評價ok 既,就bk 左JK brothers了。食物款式好多,乜都想試!  芝士熔岩蛋漿炒飯侍應會將芝士同蛋漿同炒飯混合,泡菜炒飯少少辣,成碗芝士拉到絲tim, 飯身加左芝士,蛋變得濕潤。韓風柚子蜜的半份炸雞半份炸雞可以揀無骨,柚子蜜的外皮食落甜甜地,炸雞既肉好幼滑!海鮮煎餅面頭有d 泡菜,份量好多,入面有海鮮配料,但粉漿比較濟haha 鐵板炒雜菜呢個似日式風味,味道好好,炒雜菜充滿日式風味,成碟食晒都唔覺得飽。博多明太子蛋卷蛋卷就係玉子燒,但夾明太子就冇咁濟,蛋都整得ok, 唔算太老。墨爾本的翡翠名就好靚,其實係波羅特飲,岩晒食完辣野清味覺

食物款式好多,乜都想試!

芝士熔岩蛋漿炒飯

韓風柚子蜜的半份炸雞

海鮮煎餅
鐵板炒雜菜

博多明太子蛋卷

墨爾本的翡翠
名就好靚,其實係波羅特飲,岩晒食完辣野清味覺
2017-08-05
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)