2010-07-23 54 views
王經理突然話想食印度炒飯,但礙於呢兩日間中有大驟雨,於是決定叫外賣!想起印度炒飯,首選必係Ebeneezer!叫佢地嘅外賣,滿$100就加10%送貨費,滿$500就免費送貨!我地叫咗個希臘沙律配串燒雞肉同燒羊肉跟飯。11:15am落柯打,指定要12:30送到,但終於都係12:45先送到沙律同飯都有一個共同嘅特色,就係肉多於一切燒羊肉有羊味,但又唔會太羶,燒得亦唔會太乾!印度白飯粒粒分明,同我地食開嘅泰國米好唔同!加上佢地特製嘅sauce,惹味非常最貼心嘅係配上少少沙律,感覺食得健康串燒雞肉有少少辣,但亦有少少"鞋"!沙律新鮮,配合埋佢個dressing,感覺清新隨餐附送兩個飲品,可以揀Pepsi / 7-up / Tropicana 橙汁 / 蘋果汁好記性嘅你可能會話,乜唔係阿王經理想食印度炒飯,點解無叫到?!皆因阿王經理突然記得自己响樹減緊肥,所以改行食沙律囉

我地叫咗個希臘沙律配串燒雞肉同燒羊肉跟飯。

沙律同飯都有一個共同嘅特色,就係肉多於一切

最貼心嘅係配上少少沙律,感覺食得健康

皆因阿王經理突然記得自己响樹減緊肥,所以改行食沙律囉
燒羊肉跟飯
希臘沙律配串燒雞肉
2010-07-23
Delivery
$56.5 (Lunch)
燒羊肉跟飯
希臘沙律配串燒雞肉
  • 燒羊肉跟飯,希臘沙律配串燒雞肉