2022-09-18 395 views
間餐廳係朋友介紹,趁着嚟開牛頭角所以黎試吓,可能係平日關係,所以唔使等位就可以入座。朋友介紹一定要試牛脷和秋刀魚,所以就order呢兩個先再慢慢研究,價錢親民大眾化,環境很舒服,服務都好好。落單時候店員說食物是即叫即燒,所以可以飲杯野等下,我最憎整定晒再翻熱嗰啲,所以等下冇所謂。大約等咗15分鐘,秋刀魚就上,一句講晒非常出色,由於掛住同朋友傾偈,只落了兩樣記得再落其他,所以即刻order其他食物😅. 今次一行四人個個都食得好開心,老闆也出來打招呼,我覺得幾適合三五知己聚餐傾偈,由於飲太多啤酒,所以今次試唔晒個餐牌,下次再嚟會再試其他食物。
2022-09-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$200 (Dinner)
Celebration
Birthday