2023-02-11
今日來開megabox溜冰,夜晚食店好多都接近關門,見呢間拉麵館仲有好多食客食緊,所以入去試試,因為最少唔會食食下比人催關門要倒落口嘅壓迫感。雖則坐的地方唔係真正廳館裡面,但感覺唔差。落單可以搵waitress或手機落單,非常方便,最緊要是店員態度好又唔會覺你煩,每一位都好有禮貌,好值得讚👍 每次叫佢地都好樂意,態度真係好到數一數二咁好。就連飲水佢地都細心留意仲有沒有水,食成餐飯都未試過要叫酙水佢地先酙,呢d service好難搵到 👍食物方面我地叫了新出嘅牡蠣白湯拉麵,赤貓拉麵,2份兒童餐,南瓜薯餅。真估唔到拉麵店竟然有兒童套餐,兒童餐有自選小食,益力多,亦有沙律,當然仲有一碗令小朋友食完一定好滿足嘅迷你拉麵。或者我地女仔食嘅份量少的話,我都推介可以叫兒童餐。因為份量啱啱好。我哋坐近門口有兩家人有小朋友,見到我地的兒童餐咁豐盛都忍唔住帶小朋友入嚟叫兒童餐😁先講牡蠣白湯拉麵,牡蠣有2大粒好有口感赤貓拉麵味道也很好吃兒童餐份量啱啱好,其中一個小食配炸雞兩粒,炸雞嘅大小等於出面嘅雞粒4舊 👍另一份兒童餐配今川燒,今川燒係一個有紅豆嘅燒餅咁嘅甜品,好味仲有南瓜餅及炸蓮藕真係值得推介。賣單時店
先講牡蠣白湯拉麵,牡蠣有2大粒好有口感
赤貓拉麵味道也很好吃
仲有南瓜餅及炸蓮藕真係值得推介。
賣單時店員仲主動話比我地知新年,今日最後一天download個app有$10利是可以即時減,仲緊張過我地 ,真係好好👍 走嘅時候仲主動送埋小貓吊飾比我地。真係性價比very good之如,店員又nice,真係又食又拎 😅
真心推介大家👍