2024-04-08 69 views
難得放假老夫老妻馬交遊熱愛火鍋嘅我,去旅行都要黎個火鍋宵夜。咁啱做緊周年慶活動,藤椒大蜆湯底+38蚊多一倍大蜆(後面另外一份大蜆),我超鐘意海鮮,梗要加啦,黎到真係勁大隻蜆,重著曬火,好有儀式感👏🏻👏🏻👏🏻老公想食蟹$265/隻,特別幫我地整椒鹽膏蟹+$38,香口有鑊氣好味,正👍🏻👍🏻👍🏻其餘叫左黑豚&手切牛肉,食材新鮮,服務有禮,下次再黎澳門都可以再encore😍😍😍
難得放假老夫老妻馬交遊
熱愛火鍋嘅我,去旅行都要黎個火鍋宵夜。

藤椒大蜆

椒鹽膏蟹

2024-04-01
Type of Meal
Last Night Supper
藤椒大蜆
椒鹽膏蟹
2024-03-18 66 views
幾年前在舊舖食過當時就是一間小店疫情過後再去吃跟著openrice 地址去到發現已搬遷幸好致電發現新店地址幾近留好位就行過去估唔到新店大過之前好多裝修都好靚食物種類都多咗好多今次按店員推介食咗藤椒味蜆煲同清清地椰青雞椰青雞枱面現煮湯好清甜蜆煲用酒點火好香 第一次食藤椒味唔怕好似麻辣咁一咪死麻死辣幾香 蜆都好鮮甜 淥野食都夾仲食咗個川味花膠 好特別 好味食咗聖子都好鮮甜同行朋友都話正價錢中上 但食物環境氣氛服務都好
幾年前在舊舖食過
當時就是一間小店