(Non-member)
2009-08-11 77 views
坤記比我第一個印象就係「寸」!我哋一行12人訂咗8點鐘,約7點半我哋已經到咗,我見到佢樓下有2張6人吉枱,咪入去同櫃面個女人講我哋訂咗8點而家有冇位呀?點知櫃面果一男一女,你一句我一句咁話:「8點?你訂咗8點而家咁早黎,緊係冇位啦,8點鬆D你哋先好黎呀,唔好以為訂咗8點就8點比到枱你哋呀。」真係激氣!!至於食物方面綜合各人意見,有以下評價馬介休球 – 球中心比較多西芹, 不喜歡吃葡腸奄列 – 比較鹹燒豬柳 – 惹味, 但偏鹹燒沙甸魚 – 好味, 不太乾西洋臘腸炒飯 – 好味煏牛尾 – 不錯蒜蓉炒青瓜 – 好味吉列豬扒 – 好鹹另外叫咗六個包,其中有兩個個底烘燶咗,但係都照比客人食叫咗三.四次佢哋比清水都唔啋你, 後來叫汽水就好快回應其實我7月果時試過附近果間富仕葡式美食,相比之下我覺得富仕好味得多。但係今次人多,而富仕地方細,所以先至揀坤記。因為受到不禮貌對待,而食物又一般,所以下次唔會再去坤記。
坤記比我第一個印象就係「寸」!

至於食物方面綜合各人意見,有以下評價
馬介休球 – 球中心比較多西芹, 不喜歡吃
葡腸奄列 – 比較鹹

燒豬柳 – 惹味, 但偏鹹
燒沙甸魚 – 好味, 不太乾

西洋臘腸炒飯 – 好味

煏牛尾 – 不錯

蒜蓉炒青瓜 – 好味

吉列豬扒 – 好鹹

另外叫咗六個包,其中有兩個個底烘燶咗,但係都照比客人食

叫咗三.四次佢哋比清水都唔啋你, 後來叫汽水就好快回應

2009-08-09
$50 (Dinner)
  • 蒜蓉炒青瓜