當一間餐廳在任何時間都近乎滿座,這並不代表他是好味道。記得從前有食過他的椰汁糕,朱古力糕。堂食還是第一次。環境,十分不清潔,很地道。如果你兩個人進餐,有機會可以與3位地盤工人共用卡位。服務絕對是零分。有關食物。蛋撻,落單之後,佢話「你趕住食就自己去拎,如果唔係我得閒先拎畀你,我好唔得閒」呆左,之後叫佢慢慢。呢個時候見到有一盤新鮮出爐蛋撻。為左食新鮮,自己去拎。拎到新鮮出爐蛋撻,我同時亦見到塌晒嘅蛋撻,食過就知,就算新鮮出爐,都係味道一般。無蛋香,酥皮亦不鬆脆,蛋會塌下是因為偷工減料。同時,蛋的黃色很不自然。一句講晒,食蛋撻,返香港食啦,任何一間都比佢好。仲要5.5一個,堂食最低消費$13。呢個最正常,但係睇個樣你應該都估到,鹹。豬扒飯,都係佢推介。當所有餐具都污糟,自己拎荼點洗都係咁。只好用匙羹食。份量,一塊豬扒,飯,同酒樓一碗飯咁上下。味道,就係豬扒飯。同你22-24蚊,屋企樓下果尐小食檔無分別。分別係佢賣近$40蚊。話就話係餐,同佢講,少左個湯。佢本能反應答,「賣晒啦,你唔知咩? 價錢係一樣架喇,你又食左。唔係你想點,無人話你知咩。你叫餐係咁架喇」如果你去澳門係為左食呢尐野,你去金
當一間餐廳在任何時間都近乎滿座,這並不代表他是好味道。

記得從前有食過他的椰汁糕,朱古力糕。堂食還是第一次。

呢個最正常,但係睇個樣你應該都估到,鹹。
份量,一塊豬扒,飯,同酒樓一碗飯咁上下。

極細份豬扒飯
如果你去澳門係為左食呢尐野,你去金馬輪。

如果唔係,去任何一間餐廳都比呢度好。

就算你唔唔理服務,衛生。我話你知,佢尐豬扒一尐都唔特別。坤記唔係出名豬扒都好過佢。

蛋撻,香港你屋企留下一定好食過佢。澳門當然係食葡撻,食安德魯。瑪加烈,就同KFC 無分別,KFC 態度佢好好多。

2013-06-27
$36 (Tea)