2014-08-18 1232 views
諗住是但食小小野.就行左入去..一個人都冇.一坐低就係咁見你食呢個同個個..冇餐牌 但掛係佢廚房上面個D野食圖..一個價錢都冇.咁就見有雞翼食就叫 牛肉面 心諗難食都有個譜.應該唔太貴 佢係咁話呢個好食個個好食...又冇講過幾錢.水都冇杯  牛肉面個湯比較淡但都可以接受但d牛肉真係小得可憐 得3塊溥片 闊度得2隻手指 雞翼佢落左好多香草 叫個時問佢辣唔辣 佢話有辣同唔唔辣簡架..放心. 我地簡唔辣 同行都有小朋友 黎到一食係辣嘅   食緊雞翼佢比左包紙巾我地.. 話想要杯水 佢話係個櫃攞得架 隨便 到埋單就一支水10蚊 紙巾2蚊包 雞翼88蚊  牛肉面好似60幾  不過去到都遇左..係自己入去嘅 都冇得冤  整體d野食真係唔係話難食架..但感覺唔太老實 試過就算..唔會再去
諗住是但食小小野.就行左入去..一個人都冇.
2014-08-15
Type of Meal