2009-06-08
旅遊書介紹的bitter sweet門口冇寫最低消費冇寫價錢, 我地諗住幾個人share一個, 先見到有個牌仔寫住每人最低消費$15叫左木糠蛋糕, 木糠雪糕, 蛋蛋布甸, 鮮芝士蛋糕, 雪糕涼粉...用外賣盒裝住上檯超冇誠意, 最氣憤係一拎d甜品上檯就要我地埋單個女仔waitress態度...想點??老闆更甚, 咁樣對d客, 驚我地食食下跳window走左唔比錢??木糠蛋糕 ($28) 得d cream, 冇口感又細件, 超唔值木糠雪糕 ($28) 仲硬過超市買一大盒既家庭裝雪糕, 冇味蛋蛋布甸 ($18) 怪味~鮮芝士蛋糕 ($28) 冇cheese味, 又係好硬, 解凍後好漿, 我唔覺得係蛋糕囉雪糕涼粉 ($?) 冇試, 應該最穩陣啦!睇下menu, 原來仲要加10%, 真係多謝哂本身諗住坐多一陣嘆下佢先冷氣回返本, 愈坐愈嬲, 忍唔住走人不過多謝哂bitter sweet又見證左我地一班好朋友既團結要食好味既木糠布甸請到街口個間, $10 only黎bitter sweet食, $28有$25係買冷氣既~
用外賣盒裝住上檯超冇誠意,
最氣憤係一拎d甜品上檯就要我地埋單
個女仔waitress態度...想點??
蛋蛋布甸 ($18) 怪味~
雪糕涼粉 ($?) 冇試, 應該最穩陣啦!
睇下menu, 原來仲要加10%, 真係多謝哂
要食好味既木糠布甸請到街口個間, $10 only
黎bitter sweet食, $28有$25係買冷氣既~