2017-01-28 8654 views
在香港旅行社預訂,有六點同八點半兩個時段,我是六點進場,先行了一圈,很多種類。食自助餐,相信大家都唔係期望要好好食,志在好多選擇、瘋狂咁食,食到好好食嘅嘢應該係bonus。呢度食物都係自助餐質素,但的確有超多款式,而且有幾樣食物都讓人有驚喜,我會推介片皮鴨,雖然廚師不停咁包,但係食落去都仲暖暖地,都有一定嘅質素。食自助餐我只集中火力在前菜及冷盤,我非常喜歡吃海鮮。這裏有蠔、蟹腳、麵包蟹、蜆及青口,唔使驚大排長龍,因為分量充足,源源不絕。影嘅都係我食左嘅,仲有好多漏影咗,大家睇吓我食量有幾驚人。減肥好成功的蠔,無謂多食。刺生好新鮮到熱食了!連乳鴿都有,好多好多款,但太少蔬菜可選擇。甜品,其實有好多,但飽到反肚,食唔到了!呢度有好多野飲攞,一樽樽果汁同好多看似高級的西茶,有人為你介紹,即選即沖,我選了白茶類環境寬敞、座位超多,星期日亦不滿座。擺放食物衛生、不絶供應,收碟快,而且到8:30pm後並無被要求離座,任坐唔嬲。質素及價錢均比香港優勝。

,雖然廚師不停咁包,但係食落去都仲暖暖地,都有一定嘅質素。
,因為分量充足,源源不絕

影嘅都係我食左嘅,仲有好多漏影咗,大家睇吓我食量有幾驚人
減肥好成功的蠔
,無謂多食。
刺生好新鮮
剌生
到熱食了!連乳鴿都有,好多好多款,但太少蔬菜可選擇。
鮮鮑魚湯飯
甜品,其實有好多,但飽到反肚,食唔到了!
雪耳糖水
呢度有好多野飲攞,一樽樽果汁同好多看似高級的西茶
,有人為你介紹,即選即沖,我選了白茶類
環境寬敞
、座位超多