2019-09-19 333 views
早餐食到好飽,所以想下午茶時間搵食之前感冒嘅時候都有嚟呢度食早餐,佢個餐蛋米感覺非常之好食個湯好夠熱唔知係咪因為之前病咗呢。 個早餐當天都三十元餐蛋米粉加一杯熱飲但係今日呢食嘅係 蕃茄燴豬扒飯真係超大份我係一個肥妹仔 認真係肥食量比普通女仔大嘅,但係我望住呢個飯都後悔自己冇帶飯盒落嚟 (脷伸)住附近咁首先要講就其實呢個飯只係38蚊啫當然係用急凍嘅豬扒啦,但係佢 醃 完之後其實都唔會好大陣鬆肉粉味個則。個汁都調得都幾好咁,當然我呢個價38係唔包飲品嘅飲品要另外叫啦,但係我又習慣咗食完飯會飲水多過飲有糖嘅飲品,所以以38蚊嚟計係好抵囉而且呢度行去官也街只需要五分鐘,如果對食唔太要求,又想窮遊澳門呢個係唔錯嘅選擇
早餐食到好飽,所以想下午茶時間搵食
之前感冒嘅時候都有嚟呢度食早餐,佢個餐蛋米感覺非常之好
食個湯好夠熱

但係今日呢食嘅係 蕃茄燴豬扒飯真係超大份