2012-09-01 1389 views
到呢到嘅原因,我諗冇人會諗係因為 for 食物。老實講,呢到食物真係唔平 & 又好麻麻,但如果你有狗有小朋友有食煙朋友有女朋友嘅,呢到地方真係一流。狗可以齊齊黎係因為係室外;小朋友可以黎係因為呢到有個大空地比佢地走而唔會比車撞(事問邊間餐廳會有呢 d 地方?) ;你有食煙嘅朋友黎,佢地可以响到食完 tea ,吹住水咁望任個海慢慢嘆;有女朋友嘅拍住拖望吓日落談吓心.....係咁二講講食物,飲品都仲 OK...但食物就真係不敢恭為:馬介休球等好耐,出到黎係又硬又暖嘅,公司三文治 & 漢堡包係普通嘢,自己屋企都整到。
下午茶 set
2012-08-27
$60 (Tea)