2008-08-31
園林小食店係各大本旅遊書都會有介紹, 都係推介生牛肉..... 咁多推介當然要去試下有幾好食~~ 由於一日裡面食得太多野, 所以叫一碗 "生牛肉粉絲' 試下就算啦~ 厘碗生牛肉粉絲, 睇落去真係好生D牛肉, 但食落口完全唔覺係生... 似係熟左~ 我都覺得有D神奇....... 可能佢切得薄啦~ 所以加左熱湯後, 口感係熟牛肉感覺~ D湯好惹味~ 粉絲吸左D湯所以好夠味~ 幾好~ 加上有D生生地既洋蔥, 更加正~ 不過我就覺得平少少會值D~本人覺得去開三盞燈既話可以入去食下, 但唔值得專登走入去試~ 始終驚喜度都係唔夠~ 但都係好食既~!! 同埋值得一提係厘間舖D服務好好~~ D阿姐好細心~ 我地2個人叫一碗粉, 佢自動自覺俾多隻碗仔俾我地~ 唔錯唔錯~ 最緊要係自動自覺, 唔洗人叫先識做~ very good!!!!