2011-12-05
澳門既食評係呢間真係唔算多, 入去係完全因為一眼望入去無大陸人! 同埋係酒店入面, 懶人如我見佢睇落都應該OK咪入去試下 HAHA首先, 裝修不錯, 服務亦不錯我們點左相當不錯, 夠清新, 而且亦無沙有事慶祝WO, 當然要有酒啦~白酒岩晒我地呢餐, 因為主要都係白肉, 有埋士多啤梨, 當堂浪漫晒~雖然係一半焦一半無焦, 不過我地懷疑佢係有心做成咁. 勁多鴨肉, 勁抵食羊架, 好好食, 唔會太"SHOW"亦唔會食唔出係羊肉呢個唔駛多講, 外脆內軟, D 脂肪位岩岩溶咁, 無得頂!相信係用蕃薯條做既薯條, 好食全晚最精彩就係個甜品, 超好食, 中間白色好似有D 棉花糖咁既口感, 朱古力果2間夠晒濃味, 為左呢個甜品, 我下次來澳門一定再入去食過!
首先, 裝修不錯, 服務亦不錯
我們點左 相當不錯, 夠清新, 而且亦無沙 有事慶祝WO, 當然要有酒啦~白酒岩晒我地呢餐, 因為主要都係白肉, 有埋士多啤梨, 當堂浪漫晒~ 雖然係一半焦一半無焦, 不過我地懷疑佢係有心做成咁. 勁多鴨肉, 勁抵食 羊架, 好好食, 唔會太"SHOW"亦唔會食唔出係羊肉 呢個唔駛多講, 外脆內軟, D 脂肪位岩岩溶咁, 無得頂! 相信係用蕃薯條做既薯條, 好食 全晚最精彩就係個甜品, 超好食, 中間白色好似有D 棉花糖咁既口感, 朱古力果2間夠晒濃味, 為左呢個甜品, 我下次來澳門一定再入去食過!
Other Info. :
補充就係, 食完唔口乾, 好味都係真材實料!