2022-06-24
哩間位於長沙灣既咖啡店𝚋𝚘𝚘𝚔𝚖𝚊𝚛𝚔左好耐終於有機會去🥰,店舖融合禪系風格,提供一系列小食、健康沙律、特色漢堡及麵食,另外主打多款手調咖啡、茶飲及特色蛋糕𝚌𝚊𝚏𝚎仲有養貓,有陣時好彩會見到貓店員系櫥窗同大家𝚜𝚊𝚢 𝚑𝚒🐈去過咁多間唔同嘅日系𝚌𝚊𝚏𝚎,依家無論氣氛,店員態度,嘢食味道同𝙲𝙿值都好好🥰誠意推薦俾大家🫶🏻🍰𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚆𝚊𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚕𝚘𝚗 𝚃𝚊𝚛𝚝 $𝟺𝟾好少地方會見到用西瓜嚟整嘅蛋糕✨梗係要帶返嚟試吓👍🏻上到嚟蛋糕都幾大舊🤣我一個女仔食勁飽~蛋糕四周圍俾抹茶朱古力包住,食落幾甜🫢中間係抹茶蛋糕同埋中間夾住清爽嘅西瓜肉,配埋啫喱同埋生果點綴,甜得黎又唔會好膩,值得一試✨☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟹𝟼點餐嘅時候發現好特別,呢度全部咖啡都可以揀你係要堅果香定係水果香嘅咖啡豆🥰呢點大加分🫶🏻我就揀咗水果香嘅,上到嚟味道唔錯👍🏻價錢平得黎仲有附一塊抹茶曲奇同埋一張寫住詩詞語句嘅卡仔,可以邊飲咖啡嘅思考人生🤭
🍰𝙼𝚊𝚝𝚌𝚑𝚊 𝚆𝚊𝚝𝚎𝚛𝚖𝚎𝚕𝚘𝚗 𝚃𝚊𝚛𝚝 $𝟺𝟾
☕️𝙵𝚕𝚊𝚝 𝚆𝚑𝚒𝚝𝚎 $𝟹𝟼