2019-09-18 127 浏览
我個人本身都好鍾意食烤魚, 睇出面普遍食到嘅都係酸菜烤魚同埋麻辣烤魚, 呢一間烤魚特別小小有蕃茄烤魚,仲要有得叫辣同唔辣,我都係第一次見 所以我即刻約埋啲朋友出嚟試試佢,book咗位七點半,我哋七點三已經去到,等咗大概十分, 就有位畀我哋入,望一望佢嘅餐單,我發覺都幾特別,又有得食烤魚又得食串燒,跟住我就即刻叫左個蕃茄烤魚 仲有得照辣同唔辣,我同我朋友鍾意食辣所以叫咗個小辣,試一試佢落完單佢仲有得送小食,佢送嘅皮蛋真係幾好食,條魚送到嚟嘅時候,蕃茄味好香,個湯味滾我就即刻試咗一啖湯,超濃沃嘅蕃茄味,度可以食條魚嘅時候立即試下個鉗魚,又滑又小骨值得一試~
  • 蕃茄烤魚
2019-09-18 89 浏览
2個人冇野做上網搵平野食,搵到E間餐廳好似幾特別,又有得食雞煲又有得食串聯,我都叫左佢地嘅環球串燒雞煲套餐,雞煲叫左好快就送到黎,上左枱都幾香,色香味道俱全,服務員態度幾好叫我哋煲滾咗先食小心D汁彈到較細左個爐,終於可以食得喇個雞煲,入口幾香幾滑比較大件,跟住串燒牛粒都到左喇,牛粒幾好食入口感覺唔錯,我地又叫生蠔,肉質非常新鮮,經過燒烤後飽滿多汁,配上蒜蓉醬品嚐,味道一流, 不得不提佢哋嘅串燒雞,食落幾嫩滑唔會特別乾
2019-09-18 93 浏览
同幾個同事喺黃大仙做完嘢,大家諗緊食咩好嘅時候,就係網上見呢間串燒舖,75分鐘串燒任食放題,💥好抵!唔理咁多,一於就佢喇,時間7點左右。我哋座底見到份Menu ,串燒、炸物、小食品種超多,叫左幾隻蒜燒生蠔黎到都好大隻、好肥美。值得一提係,有時係其他地方食雞肉串係好乾好,但呢度嘅串雞肉係 嫩滑同埋唔乾身,好香口,一食有驚喜!抵讚!👏🏻 最後大家都覺依餐好滿足,真係值得再嚟,重要叫埋屋企朋友一齊黎
同幾個同事喺黃大仙做完嘢,大家諗緊食咩好嘅時候,就係網上見呢間串燒舖,75分鐘串燒任食放題,💥好抵!唔理咁多,一於就佢喇,時間7點左右。我哋座底見到份Menu ,串燒、炸物、小食品種超多,叫左幾隻蒜燒生蠔黎到都好大隻、好肥美。值得一提係,有時係其他地方食雞肉串係好乾好[鞋],但呢度嘅串雞肉係 嫩滑同埋唔乾身,好香口,一食有驚喜!抵讚!👏🏻 最後大家都覺依餐好滿足,真係值得再嚟,重要叫埋屋企朋友一齊黎
  • 蒜燒生蠔
2019-09-15 90 浏览
都很耐無再食燒物了,今日心血來潮想食串燒😋😋😋,於是即興約埋同事一齊吃。來到黃大仙食串燒放題,當時最近我地就係呢間上海新大眾餐廳,所以我們二話不說就走入去點菜,全程由專人即時燒烤出爐,唔洗自己動手又可以享受BBQ的味道,別有一番情趣。最普通的串燒都非常到位,羊肉串質鮮嫩多汁,羊肉香味四溢,每一啖都爆滿整個口腔。串燒雞,皮脆肉嫩,香味俱全👏🏻👏🏻👏🏻。埋單找數每人都係$75,燒物質素非常高,而且新鮮熱辣,夠香又夠惹味,仲有沙爹醬配埋比我地,最緊要係無限追加,果然是食串燒的好去處😜。
2019-09-14 79 浏览
今日同同事四人行經黃大仙做嘢, 辛苦一日,晚餐都想慰勞自己一下,同事見到有串燒放題就提議入嚟試下,店員帶入卡位就坐,感覺環境企理,坐得好舒服,又有抽風,食完唔會成身燒烤味。 睇咗下餐牌,發現原來這間放題有很多串燒任食。店內提供牛、豬、海鮮,多春魚、雞翼、蒜燒生蠔等等等⋯⋯多到數唔晒,店員服務態度好好,會細心介紹特色嘢俾我哋。串燒味道很好還有很多特色的味道提供選擇,海鮮方面亦有驚喜~食物又好食,另外仲有多款炸物,好食,款式又多,值得再去👍🏻👍🏻👍🏻
2019-09-13
2019-09-14 65 浏览
鍾意串燒嘅我都有一段時間無食串燒了,過完忙碌嘅八月,終於偷得小小空閒,約埋三五知己一齊出黎覓食👨‍👩‍👧‍👦,朋友推薦黃大仙串燒放題,大愛燒雞翼🍗燒得堪稱完美無瑕,肉質鮮嫩,皮脆多汁~少少膿皮脆肉嫩熱辣辣。蒜燒生蠔,好肥美,鮮味十足,超級Juicy,而且燒得剛好,鮮甜多汁,超級推薦😍!一路食串燒一路飲下酒一路傾下計🍻,悠閒地聊天食串燒都覺的好寫意的。
2019-09-14 95 浏览
我同舅父仔突然想食串燒,上網search到黃大仙這家燒烤放題,看到食物質素不錯👏🏻,一於去試試😋。未行到門口已經傳來陣陣串燒香味,裝修精緻,座位也比較寬敞,急不及待要坐低點餐!佢都有好多唔同嘅食物選擇,肉類方面有最基本嘅雞牛豬,串燒/燒烤菜色主要係以重孜然味為主,可以揀辣或唔辣。仲有好多款醬汁可以任fill,但我最鍾意雞軟骨,真心好食😋脆卜卜嘅口感,咸咸香香嘅味道,勁好食,咬落sok sok聲,而且又唔飽肚。我哋兩個人雖然都試咗好多唔同嘅食物,但畢竟個胃有限,一輪衝鋒陷陣就敗下陣來,下次一定要再去試埋佢其他食物先~
2019-09-12
2018-11-27 553 浏览
搵晒周邊嘅人都無興趣食大閘蟹 好彩表姐陪我一齊去 今次正呀 任食大閘蟹任飲薑茶 由於訂咗檯 去到門口企一陣就好快有位 一坐底樓面哥哥就問食咩size 食公定乸快手幫我地出第一轉先 又仔細介紹食用工具 飲品存放位置 所以我地即刻斟兩杯薑茶暖胃 好重薑味 有少少辣大閘蟹我地就揀咗中位價 4-5両大閘蟹公+3両半大閘蟹乸首輪先有四隻蟹公 目測足秤 橙橙黃黃好靚仔一打開蟹蓋就見到流心蟹膏 金黃色流漿 我要開動啦 蟹鉗同蟹腳都好有用 點埋大閘蟹專用蟹醋 肉質鮮甜到不得了大閘蟹乸嘅蟹膏好結實一樣係爆膏 大大舊橙紅色硬膏75分鐘入面 兩個人總共食咗十一隻公兩隻乸 完全回到本 之後我地試埋生滾大閘蟹粥用蟹膏滾粥 食香味俱全粥入面滲透蟹膏嘅鮮香截完單仲可以繼續慢慢食 無趕客 樓面哥哥都好好服務 今晚真係好滿足 捧住個肚走希望下年可以加長時間 可以食足90鐘就好啦
搵晒周邊嘅人都無興趣食大閘蟹
希望下年可以加長時間
可以食足90鐘就好啦
2018-11-26
2018-10-21 1059 浏览
开心来,扫兴走,比起舊年土瓜灣過間,真係差好遠,共75分鐘時間,一次只可以每人叫2只,食完先可以再叫下一轉,中間等足15至20分鐘時間,試問我用3百幾的價錢就只可以食到3次,6只蟹,不如直接50蚊一只,冇放題了,以後不會再去了。

2018-10-19 1250 浏览
2018年10月17日重陽節放假,8個人訂了7:30 ,點知有一個遲到,老板好好人,先安排我們入座,話等埋朋友來落單才計時(公道)另外又免我們開瓶費(原本$100-/枝)員工服務一流,食物一流,每轉order5分鐘內到,絕對任叫我們9點last order,現場人客已少了,工作人員無趕我們走,飲晒自己帶來的酒後,再同店追加了1.5L中國花雕酒(都只係$150-),我們最後12點才走老板還笑容滿面歡送我們。過兩日再去食過,不過今之試佢個羊腩煲@.@
另外又免我們開瓶費(原本$100-/枝)
員工服務一流,食物一流,每轉order5分鐘內到,絕對任叫
老板還笑容滿面歡送我們。

過兩日再去食過,不過今之試佢個羊腩煲@.@
大閘蟹
题外话/补充资料: 最好早兩日訂位,晚飯時段堅係幾爆下
2018-10-17
大閘蟹
2018-03-20 1352 浏览
見電視介紹 $28/位 60分鐘雞煲放題 另加$10醬油費及加一服務费 飲品另計 便特意坐60分鐘車同朋友來試下 卻開心地來 掃興地走坐底 落單 唔駛10分鐘雞煲已在眼前 眼見買相 份量唔差 有種喜出望外感 開心拍照 5分鐘過後 雞煲滚起 食得 真相來了!雞煲滿滿 原來雞件底下有6舊大而厚的白蘿蔔 白蘿蔔底下有塊大過煲底的不秀剛板 其實呢D唔緊要 因為係放題 份量少 咪叫多幾轉囉!但掃興事嚟喇 我們見個煲被我們夾完兩轉(每轉各4-5件雞)便夾哂 連朋友散叫的烏冬都夾埋 就叫加㖭雞 誰知 就只加添了5件雞比我們(即我們只分得2.5件雞) 叫他加多少少 就話我們食哂先 好 算 跟住我們食完 再叫加㖭 他們卻話我們就夠鐘無得再加㖭 還說這個放題只係加一次 真係火都嚟😠 只係可以加一次嘅 學咩人叫放題呀?仲叫我們食完先?😕 怕人食得多就咪攪放題啦!真係吹喇叭😤 我們本仲打算下次再嚟試食其他的 咁Q樣 即係叫我們以後唔去再嚟啦!Ok 請都唔嚟 滿意?
2018-03-04 1022 浏览
屋企附近食開嘅雞煲汁左,咁經過就試下呢間啦,見上晒報紙電視講抵食,咁心諗最多都係伏一次姐,點知係一次都嫌多,自問對食已經唔係太多要求。所有咩服務環境都唔講,剩係講食物姐。雞煲一上枱,見到係類似一品鍋咁嘅,浸晒湯,個底係白蘿蔔,豆卜,白菜,芋頭,雞件,色香味全部欠奉,小確幸係雞無雪藏味。講真,預左放題食物質素一定唔會好,但點知係連放落口都唔情願,仲食到我即刻上嚟開acc打左人生第1篇食評好野!抵你上報紙話自己有6位數純利
食到我即刻上嚟開acc打左人生第1篇食評
好野!
抵你上報紙話自己有6位數純利
2018-01-19 759 浏览
雖然便但味道吾好服務態度超差,要蔗水 冇 要加菜冇 要咩冇咩,得兩張台都可以送錯野食,我話吾係我既態度超惡劣講“吾要?”想食左我甘款明明佢自己俾錯台,全程吾見侍應笑過黑口黑面真難頂,吾會去第二次
2018-01-19
$100 (宵夜)
2018-01-02 696 浏览
羊腩煲騷味太重,完全入吾到口(╯﹏╰)竹庶馬蹄水溝稀糖加水食羊腩煲放題變左食串燒,完全冇掂過個羊腩煲🤦🏻‍♂️串燒比較正常服務態度還可以,環境都冇問題感覺上好伏
羊腩煲騷味太重,完全入吾到口(╯﹏╰)
竹庶馬蹄水溝稀糖加水
食羊腩煲放題變左食串燒,完全冇掂過個羊腩煲🤦🏻‍♂️
串燒比較正常
服務態度還可以,環境都冇問題
感覺上好伏
2018-01-02
2017-11-01 1718 浏览
呢間位於黃大仙的放題專門店,除左有大閘蟹、雞煲、串燒放題外,而家仲有埋羊腩煲放題,真係估你唔到。一眾羊癡朋友知道後立即去試下。羊腩煲放題$58/位,75分鐘任添羊腩,另需付$10醬料費和加一服務費。可以選擇升級$88/位,就任食羊腩、生菜和臘味糯米飯。糯米飯驚太滯,所以最後都揀左$58/位,食多D羊。若嫌羊腩煲太寡,散叫其他火鍋配料都不貴。羊腩煲好足料,首輪的羊肉部位肉嫩肥美,燜得幾淋和入味,但味道偏鹹,可能想食客幫襯下飲品。煲內另有少量其他配料如筍片、菜、白蘿蔔和冬菇片。三個人食結果追加左兩輪羊肉,第二三輪的羊肉的部位相對冇咁靚,但都算ok,夠晒飽,好滿足。
。煲內另有少量其他配料如筍片、菜、白蘿蔔和冬菇片。
羊腩煲
2017-11-01