2017-08-17
大約7:40分到拎左飛等位,唔算多人等,計埋我地大約仲有3張飛,8:00 已經見到有人食完走左,明明有吉枱,但都唔俾人入,8:20先入到。本身我地想叫雞煲x串燒放題,坐低之後話我地張枱唔夠大,放唔到雞煲,無得叫……. 最後只能選擇75分鐘串燒放題。串燒只有4款,豬牛羊雞,醬汁費$10 網上見到話有7款醬汁,但我地今日就只有3款: 包括有沙嗲,黑椒和茄汁。另外有5款小食, 蒜香大雞鎚、黑松露炸薯條、紫薯餅、粟米薯餅及咖哩薯餅等4款炸物。飲品另計錢。加一服務費。先講上菜時間,坐低5分鐘就有小食,我地叫左雞鎚薯條同粟米薯餅,雞鎚夠晒大隻,肉質比相像中好,唔會炸得太燶,合格。👌薯條薯餅無特別,用黎醫肚既。5分鐘後就有串燒,每張單每人每次只可叫3串,如果兩個人就每次可以落6串。我地即刻交第2張單俾伙計。串燒肉質比想像中好,不過太太太油,碟底既油多到不得了。個人比較喜歡雞肉同羊肉串。兩個人食完6串……………距離下一碟等左30分鐘,我地已經係極度不耐煩,同老闆講完先即刻上多一碟,最後食左3碟,18串就走,中間等得太耐,心情不太爽,串燒太油,食完飽飽濟濟。其實我地對面枱仲慘,上完小食,串燒等左超過30
串燒肉質比想像中好,不過太太太油,碟底既油多到不得了。個人比較喜歡雞肉同羊肉串。兩個人食完6串……………距離下一碟等左30分鐘,我地已經係極度不耐煩,同老闆講完先即刻上多一碟,最後食左3碟,18串就走,中間等得太耐,心情不太爽,串燒太油,食完飽飽濟濟。其實我地對面枱仲慘,上完小食,串燒等左超過30分鐘先有第一碟。
有串特別短😂😂
叫左一枝野飲連加一,兩個人$163。試過就算,推介俾有耐性的食肉獸。完。謝謝收睇。