2020-12-06
這間不要尖叫位於銅鑼灣波斯富街99號利舞臺一樓6號舖!.海鹽焦糖窩夫餅紫薯窩夫餅原味窩夫餅.香柚荔枝水果茶加地瓜竽圓荔枝冰茶抹茶柚子氣泡飲.提拉米蘇窩夫餅:食入口軟綿綿!好香嘅味道😋😋😋!又帶有小小咸同埋小小甜!味道恰恰好!完全唔覺得好甜!味道好特別🤔🤔🤔 !我覺得好好味!好正👍👍👍!.紫薯窩夫餅:好香紫薯嘅味道😙😙😙!食入口加埋D窩夫一齊食好正😋😋😋!又唔會好甜!加埋軟綿綿熱辣辣嘅窩夫!真係唔錯!.*如果唔喜歡多味道嘅朋友!還有原味窩夫都係唔錯之算*.香柚茘枝水果茶加地瓜竽圓:飲入口好香柚子嘅味道😋😋😋!又有茘枝嘅清香😙😙😙!望落都好吸引!飲得又食得!加埋D地瓜竽圓真係唔錯!咬落去好有口感!真係唔錯👍👍👍!.抹茶柚子氣泡飲:香濃抹茶嘅香味😙😙😙!又歛道柚子嘅清新味!味道好夾🤔🤔🤔!又唔會好甜!真係好特別!.茘枝冰茶:飲入口十分之冰涼嘅感覺😙😙😙!又聞到清香嘅荔枝味!感覺都好正👍👍👍!.*其實店舖仲有好多新口味嘅飲品!可以值得試吓*
海鹽焦糖窩夫餅
紫薯窩夫餅
原味窩夫餅
香柚荔枝水果茶加地瓜竽圓
荔枝冰茶
抹茶柚子氣泡飲
提拉米蘇窩夫餅:
紫薯窩夫餅:
*如果唔喜歡多味道嘅朋友!
還有原味窩夫都係唔錯之算*
香柚茘枝水果茶加地瓜竽圓: