2023-09-13
咁熱嘅天氣又想嘆住冷氣燒嘢食,上網見到有間串Grill ,於定帶埋女朋友試下🤩餐廳裝修好潮,有好多霓虹燈裝飾,餐廳仲好細心,準備左濕紙巾放咗喺枱面俾我地抹手☺️ 餐廳環境闊落,仲安排咗卡位俾我地坐,非常舒服,平時啲燒肉店好大陣油煙味,呢間就無,呢方面值得一讚👍🏻呢度啲飲品係自己出去飲品櫃拎嚟飲,飲品好多選擇😍呢度嘅食物都好多種類,打出嚟俾大家參考下😆豬:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸雞:雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉牛:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩羊:羊肉卷海鮮:蜆肉、鯖魚、多春魚丸:魚片頭、墨魚丸、貢丸、魚蛋、蝦卷、魚肉年糕、燒賣、豬肉丸腸:芝士腸、廚師腸、台灣腸菜:豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯、秋葵仲有棉花糖、菠蘿、雞蛋仔💕喺呢度燒嘢食,只要將啲一串串嘅食物放喺個爐到,佢就會自己轉,唔洗自己反轉㗎🤩食物新鮮,牛肉多汁,蜆肉無埋雪藏味配埋孜然粉好夾,菠蘿好甜,可以解膩,仲有好多蔬菜,食完啲肉食返啲菜可以消濟,非常健康👏🏻我地燒埋雞蛋仔同棉花糖做飯後甜品,大滿足🥳餐枱上有3款醬汁同4款調味粉,仲可以揀自己鍾意嘅調味料調味😍今日係星期三,我地19:30
呢度啲飲品係自己出去飲品櫃拎嚟飲,飲品好多選擇😍
呢度嘅食物都好多種類,打出嚟俾大家參考下😆
豬:美國豬肉眼、豬五花、豬肩胛、豬大腸
雞:雞腎、雞翼、雞軟骨、雞皮、雞卷肉
牛:M6和牛牛柳、紐西蘭牛西冷、牛舌、美國牛肋腩
羊:羊肉卷
海鮮:蜆肉、鯖魚、多春魚
腸:芝士腸、廚師腸、台灣腸
菜:豆卜、雞脾菇、翠玉瓜、車厘茄、冬菇、日本甜薯、秋葵
仲有棉花糖、菠蘿、雞蛋仔💕
今日係星期三,我地19:30前離座,埋單每人$208
📍串Grill 自助燒烤專門店 (譽發廣場)
旺角彌敦道558-560號譽發廣場7樓