2024-09-14 17 浏览
經過見到咩99分海南雞飯就入左黎了, 我就叫了海南雞飯,朋友就叫左個咩甲必牛肉飯, 雞的份量很多、個湯都很夠味道👍,朋友就話佢個個牛肉夠淋、味道很特別,值得一試。埋單既時候,收銀員還細心問我朋友這次體驗有無咩問題,我朋友都話very good 👍
2024-09-13
等候时间
12 分钟 (堂食)
2024-09-14 38 浏览
昨晚經過見到有一間99分海南雞飯就入左黎了, 我就叫了海南雞飯同兩份小食, 雞的份量很多、個湯都很夠味道,小食一份有四件都幾值,兩份有優惠39.最重要是裏面氣份好,外面有排隊等位人但有人在門口按排入坐,上餐快,服務員好有禮貌,會耐心講解介紹,值得推薦埋單既時候,收銀員還細心問我這次體驗有無咩問題,我話會推薦朋友過來good
,上餐快,服務員好有禮貌,會耐心講解介紹,值得推薦

2024-09-13
等候时间
10 分钟 (堂食)
2024-08-29 76 浏览
呢間亞參間唔中會去,一定係食海南雞飯,真心好食,我幾欣賞個啲餐廳係有活力,同埋啲職員都面帶笑容,我覺得呢啲餐廳,會令到我餐飯食得開心啲,有時又同你吹二句水,我唔係住附近,如果係嘅話,呢間應該係我飯堂
2024-08-29 56 浏览
今日行經商場,見到呢間野,係外面見到有人食一碗湯底好濃嘅面,好似幾及引,就入去試下,原來係喇沙,食落係幾好食,但本身我唔太食得辣,有個哥哥仔可能見我食到出哂汗,主動問我係咪太辣,之後比左碗清湯我,有啲感動,哈哈😄
2024-08-28 79 浏览
今日好開心同屋企人去亞參雞飯食, ; 呢間餐廳主打海南雞飯 ; 如果住柴灣既人一定要黎試吓 ;適合朋友,情侶來食。我覺得佢個雞真係好好食 , 很滑 ,仲要係冇骨,方便小朋友食。服務方面, 基本上我個頭一周圍睇既時候就會有人拎左俾我了(係拎左了 我都未講要咩),服務只得讚,其他無野可以講。所以呢間 會常食
今日好開心同屋企人去亞參雞飯食,
所以呢間 會常食
2024-08-12
等候时间
10 分钟 (堂食)
2024-08-18 89 浏览
海南雞飯無骨啖啖肉 個炸蝦春捲 好脆好好味 員工好友善 樂意解決問題, 環境舒適 坐得闊落 仲有個喇沙湯底非常 濃郁 好香椰香味, 下午茶價錢 非常合理 可以約班朋友一齊再去, 又多個聚腳點
2024-08-13 81 浏览
寻日.前往柴灣,刚好见到一间亚参鸡饭就入去吃个海南鸡饭,整體觉得非常不错,从味道到卖像都非常好,服務員也都非常有礼貌,环境卫生都好干净,上餐速度都好快,值得推薦
  • 海南雞飯
2024-01-05 549 浏览
與太太去了這間餐廳食午飯,我們點選了海南雞飯及喇沙粉,真的好味!海南雞飯這道美食擁有豐富的風味和口感,給我留下深刻的印象。海南雞的雞肉肥嫩多汁,每一口都帶來滿滿滋味。喇沙粉的湯汁則濃郁而味道鮮美,撲鼻而來的香氣讓人食指大動。
2024-01-01 389 浏览
上個禮拜行街經過呢間亞參雞飯見佢40幾蚊一個飯 都幾抵食一於入去試吓個下午茶我叫咗個輕盈馬拉咖喱豬扒飯咖喱汁充滿椰香 少少辣豬扒外層焦香 入面鎖得豬肉汁 不過啲飯份量好多 汁就好似唔係好夠如果多啲汁撈飯就Perfect另外我又叫咗個咖央多士多士一開四 烘底烘得好脆好均勻牛油夠香 咖央醬爆晒漿 好香滑 唔會太甜食晒四嚿都唔算膩呢間連鎖餐廳開咗咁多間分店本身對佢期望都唔大點先食落比想像中好食 真係有驚喜下次會再嚟幫襯 試吓佢其他菜式
上個禮拜行街經過呢間亞參雞飯

下午茶
輕盈馬拉咖喱豬扒飯
咖央多士
2023-10-01 524 浏览
今日係國慶假期,太興旗下的連鎖快餐店都有七折優惠。平時亞參一個午餐都至少$70-$80 架,依然有七折優惠喎,我當然要去試吓我至愛嘅巴東牛肉啦。以正價黎講,份量唔算多,但夠飽嘅,牛肉方面,味道是重口味,偏咸左少少、但肉質好夠林、仲有啲牛筋添,其實幾嘢味,餐牌無套餐,點主食要加$10先有飲品,叫左奶茶,正常啦,無乜特別。至於服務態度,我覺得唔錯,服務員也很有禮。希望日後可以再有更多優惠,一定會留港消費支持👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻。

至於服務態度,我覺得唔錯,服務員也很有禮。

2023-09-25 302 浏览
琴晚喺柴灣諗住食海南雞飯 就黎試下 一入到去見到個肥肥地既哥哥見我出哂汗即刻比左杯水我 間使可唔可以比但凈氣大d既位我都即刻同我轉位 然後落單又好好禮貌 可惜野食就麻麻地 d雞好油 不過會再去
2023-09-17 259 浏览
晚飯時間 八點半去,見無咩人又幾乾淨咁就入去見有個肥肥地既男職員係門面到禁下電話,問佢拎位又唔係好想理人,又面黑黑咁。食到咁上下問佢拎杯水,以為佢忙緊等左10分鐘左右然後就沒有然後🙂多謝晒你既服務。
晚飯時間 八點半去,見無咩人又幾乾淨咁就入去
2023-09-02 216 浏览
柴灣美食沙漠係人都知,雖然我唔係成日都食亞森,外賣有時都做得幾好,今次就堂食啦,D雞睇落幾好咁,但其實都幾油,豬手勁肥,份量又少,想食白飯又要錢,都係油飯轉白飯姐,你都無蝕底,d餸菜已經勁油,想健康啲,唔想食咁多油都唔得,2個人share, 食,都食到怕😖落單個時,問個肥仔哥哥點樣撳個咩30周年係幾多周年嘅套餐,因為單點好似冇優惠,態度真係呢,唔洗咁串既,唔識撳好正常姐,成場都唔係爆人都唔知做咩咁燥底
海南雞飯,豬手飯
2023-08-31 165 浏览
明爐酸辣亞參魚魚外皮酥脆,肉𥚃肉質鮮嫩綿軟多汁,浸泡過酸辣湯汁更香更入味,清爽不油膩爐𥚃滿滿酸辣香料及配料,提鮮開胃,超級過癮海南雞飯雞肉嫰滑不柴,雞皮軟糯彈嫰,口感超級順滑配上酸辣帶甜的醬汁可以中和一下雞的油膩感
明爐酸辣亞參魚
魚外皮酥脆,肉𥚃肉質鮮嫩綿軟多汁,
浸泡過酸辣湯汁更香更入味,清爽不油膩
爐𥚃滿滿酸辣香料及配料,提鮮開胃,超級過癮

海南雞飯
雞肉嫰滑不柴,雞皮軟糯彈嫰,口感超級順滑
配上酸辣帶甜的醬汁可以中和一下雞的油膩感
2023-08-12 173 浏览
今日番開柴灣整啲野 就約埋媽媽去新翠度食嘢好耐無食過海南雞 所以入咗亞參🔹️海南雞飯配油飯雞好滑 但啲雞皮超肥 🤣🔹️斑蘭咖央多士脆卜卜 厚切牛油 my favorite 🤤🔹️香烤豬肉串都係好多油 好香豬肉味 🔹️馬拉盞炒通菜如果唔沾醬係無味 食到底 超多油整體黎講 好多油 🤪
今日番開柴灣整啲野 就約埋媽媽去新翠度食嘢
好耐無食過海南雞 所以入咗亞參