2020-04-25
比個門口吸引左 見到都有好多食物選擇 餐牌上所有食物有八折優惠 飲品買一送一 仲要免加一 抵食👍🏻入到餐廳 職員係餐廳中間位置將所有杯同碟用熱水消毒 感覺會較安心👍🏻本身我都唔知飲品買一送一 好彩店員提一提我地 原本$30/杯 而家$30有兩杯肉碎生菜包生菜好新鮮 肉碎有點兒辣 唔食得辣要注意下 我個人飲左半杯飲品先可以解辣細份小食拼盤好油!特別係蝦餅我用左兩塊生菜吸乾哂啲油先可以食 另外三款小食味道一般 可以唔叫!馬拉盞炒椰菜苗去每一間泰國餐廳我都一定會叫椰菜苗 但呢間炒得麻麻地 馬拉盞唔夠香 菠蘿炒飯 我見每一台都一定會叫菠蘿炒飯 於是我都叫左一個 但點解肉鬆係一舊咁上菜😓 仲要個飯有汁 飯又有咖喱味 勁中伏好奇怪!菠蘿炒飯有汁好奇怪☹️ 仲要個汁個味道配飯好奇怪 似甜酸醬味道 一啲都唔夾😐雖然呢間餐廳有八折 仲要免收加一 但係食物質素真係有待改善 下一次我都未必會再試!
肉碎生菜包
細份小食拼盤