2024-11-12
𝔾𝕣𝕒𝕓 𝕒 𝕔𝕦𝕡 𝕒𝕟𝕕 𝕤𝕠𝕞𝕖 𝕤𝕜𝕖𝕨𝕖𝕣𝕤 𝕒𝕤 𝕚𝕗 𝕪𝕠𝕦 𝕘𝕠𝕥 𝕥𝕚𝕞𝕖🙂↔️串燒 juicy 又唔會好肥膩好漏既感覺,靠少少調味粉已經好夠味🍢。牛舌芯同牛肋肉肉質好好🐮,茄子稍為乾身,菠蘿夠甜可以大件少少🤣。🍆蒜蓉菜圃燒茄子 | $38🍍蜜糖燒菠蘿 | $10 each👅鹽燒牛舌芯 | $28🐂韓風燒牛肋肉 | $28🐔燒鮮雞腎 | $20 each聽過一個說法,如果一間串燒店/居酒屋🏮既雞肉棒係自家製又出色的話,呢間餐廳值得去🐒。免治雞肉棒醬汁正,拌埋軟骨有咬口,點個日本蛋🥚不得了。🐣免治雞肉棒配日本蛋 | $28 each荔枝豚肉卷就吸引,荔枝既甜減低整體邪惡感😈;雞肉串都係乾左少少🍖;泰式燒墨魚鬚有驚喜,墨魚彈牙,配🇹🇭醬汁香香辣辣好惹味。🐥大蔥雞肉串 | $10 each🐽鹽燒荔枝豚肉卷 | $15 each🦑泰式燒墨魚鬚 | $15 each🥒翠玉瓜 | $10 each海鮮係另一個 highlight🌟,燒白鱔香口又Q彈,必點~燒廣島蠔同蟶子都幾鮮味🪝,加埋蒜蓉醬汁幾突出👻,好想 encore✴️。🐠山椒鰻魚汁燒白鱔 | $48🦪蒜蓉菜圃燒廣島蠔 | $
🍆蒜蓉菜圃燒茄子 | $38
🥒翠玉瓜 | $10 each
🐠山椒鰻魚汁燒白鱔 | $48
🦪蒜蓉菜圃燒廣島蠔 | $48
🐚蒜蓉粉絲卷蟶子 | $38 each
串燒跟啤酒無得輸,一串食完 gur 兩啖🤤,仲要做買一送一🤝🏽。朋友追加多杯檸檬茶,消濟都唔錯🍵。
🍻札幌啤酒 | $48 buy 1 get 1 free
🍋手打檸檬茶 | $28