餐厅: 元気寿司 (德福廣場1期)
资讯:

2024-10-13 58 浏览
元氣夠晒多分店,仲有一間係附近而且有好多款式嘅壽司,包括生同熟嘅壽司、烏冬、青瓜沙律、茶碗蒸,啤酒想食咩就叫咩,次次都可以食唔同款,花多眼亂,一件一啖,唔經唔覺食咗好多
2024-10-01
2024-09-29 44 浏览
第一件見元氣服務咁差,俾枱個阿姐全程唔知行咗去邊,我企咗門口喺度10分鐘佢先出返嚟,跟住話10分鐘之前叫我個冧把,唔肯俾枱我,我話明明寫住15分鐘之內可以補枱,我仲要10分鐘之前已經企咗喺門口,之後我明點解我聽唔到,佢用把蚊滋咁細嘅聲1分鐘之內叫咗20張枱,服務非常差。啲嘢食又唔熱。烏冬只係暖嘅,軟殼蟹等咗20分鐘,淋晒一啲都唔脆,收銀超冇禮貌,攞返張單泊車好似得罪佢咁全間舖頭都係阿姐,服務真心差,唔會再嚟幫襯
全間舖頭都係阿姐,服務真心差,唔會再嚟幫襯
2024-09-29
2023-08-13 297 浏览
又係掛住食 唔記得影相,同兩個女最中意食元氣,佢哋鍾意食蟹柳壽司同埋腐皮烏冬食完佢地就好滿足,每次食嘅時候都好專心佢哋話因為好好味!我就一定會叫蟹膏蒸蛋!因為蛋超級滑,蟹膏味濃,成個配搭好襯 跟住再叫軟殼蟹牛油果果卷,呢個就冇乜特別,但都幾好食!最鍾意食燒三文魚,今次嗌咗蒜蓉燒三文魚同埋黑椒燒三文魚,諗返起真係流晒口水!之後叫咗期間限定嘅燒帶子,大大粒好鮮味!最後唔夠喉,叫埋芥辣八爪魚,佢哋嘅街啦,八爪魚同出邊唔同呢度嘅八爪魚好大粒! 跟住再叫軟殼蟹牛油果果卷,呢個就冇乜特別,但都幾好食!最後滿足小朋友嘅慾望,叫咗巨峰梳打同埋期間限定嘅爆炸糖雪糕 !個雪糕$25我覺得幾貴,但係食落有好沖牛奶味,所以都值得嘅。
跟住再叫軟殼蟹牛油果果卷,呢個就冇乜特別,但都幾好食!

2023-06-29 253 浏览
2023年6月29日叫左一個極上刺身飯(午)88蚊加一客牛味噌厚三文(推廣)、一客塔斯三文魚腩(推廣)開頭叫了一客牛肉烏冬,因為樓面沒有把午餐餐牌放出來,可能要跑數。五分鐘內發現有午餐選擇,隨即問可否服務員轉午餐丼飯,該服務員答可以,並幫我取消。不知是否太多人關係,廚房態度厭世,午餐丼飯和麵豉湯用碗上,丼飯沒有影相證明,麵豉湯卻有。加上壽司賣相擺放求其,樓面經理態度也指鹿為馬,矢口否認廚房用碗出丼飯和麵豉湯問題。所以想在此投稿關於服務態度和質素。——————————————-
2023年6月29日

叫左一個極上刺身飯(午)88蚊
加一客牛味噌厚三文(推廣)、一客塔斯三文魚腩(推廣)

不知是否太多人關係,廚房態度厭世,
午餐丼飯和麵豉湯用碗上,丼飯沒有影相證明,麵豉湯卻有。

加上壽司賣相擺放求其,
——————————————-
極上刺身飯(午)
最近天氣好熱,大家換季了嗎😳!!! 🇯🇵元氣壽司,最近都換新菜單囉😍!有翡翠螺、珍寶甜辣墨魚、醬油蝦、赤海蝦味噌燒、三式蝦迷你飯 及 蝦貝三點🤭,你想吃那一款呢?!翡翠螺的螺肉爽口彈牙,珍寶墨魚真的超大,好厚肉呢👅。醬油蝦用天然野生海蝦,再配上琉球的甜醬油,味道也不錯。赤海蝦味噌燒🔥,用蝦頭製成的海老味噌炙燒😳,鹹香惹味呀~三式蝦迷你飯🍚,用原隻赤海蝦、甜蝦和白蝦組成,蝦迷必愛~最後還有蝦貝三點👅,有螺片、甜蝦和赤貝,滿足你三個願望哦~快點約朋友一齊試試吧💖!

快點約朋友一齊試試吧💖!
2023-05-20