2023-09-26 213 浏览
就算係夏天,都鍾意同朋友涮下涮下!今晚同朋友嚟咗旺角瓊華中心嘅八幡屋涮涮鍋 ,任食120分鐘!生蠔海鮮刺身火鍋之盛宴刺身- 三文魚,甜蝦,帶子,生蠔等等…全部都好鮮甜,好好食海鮮-海蝦,鮑魚,帶子,蜆肉煩-點少得d4日本黑毛和牛,美國牛肉,黑豚肉,肥牛飲品區甜品區任攞唔嬲,淨係食甜品都飽曬😂😂鍾意飲啤酒嘅人就適合,不過因為呢度嘅啤酒都係任飲,今次真係不醉無歸!八幡屋涮涮鍋地址:旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

生蠔海鮮刺身火鍋之盛宴
刺身- 三文魚,甜蝦,帶子,生蠔等等…全部都好鮮甜,好好食
海鮮-海蝦,鮑魚,帶子,蜆
肉煩-點少得d4日本黑毛和牛,美國牛肉,黑豚肉,肥牛

八幡屋涮涮鍋
地址:旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

2023-09-19 319 浏览
📍八幡屋涮涮鍋 (旺角)旺角彌敦道628號瓊華中心12樓發現咗一間 A5和牛涮涮鍋 竟然有半價優惠任食添🥳🥳 真係相當吸引又抵食 🤞🏻🤞🏻 D4 生蠔海鮮火鍋之盛宴 湯底 骨膠原豬骨鍋 湯底呈現奶白色,滿滿骨膠原 岩哂女仔呀 🤩🤩 頭盤刺身同生蠔 🦪生蠔肥美海水味濃郁,又夠Creamy 🫶🏻🫶🏻 刺身更加係新鮮 又多種選擇 😆海鮮拼盤 咩都有啲可以試下先 ,之後再叫 ☺️ 海蝦,聖子 ,扇貝 ,鮑魚,青口,蜆,螺肉 等等… 幾多選擇 😌😌 全部都新鮮,實肉,爽口彈牙 可以無限encore 幾抵 😋😋主角A5和牛 🐄🐄 雪花紋,非常之靚 ,脂肪分布平均 薄薄一片 幾秒鐘就食得 入口即溶 A5真係冇得頂 😍😍 食多幾盤先 !! 黑豚肉 味道都吾錯👅 ,一啲都吾柴架 有彈性又有咬口 🤓🤓 出邊仲有啲熟食 ,蔬菜,丸類,飲品🥤同雪糕係自助模式可以自行出去拎😁😁
📍八幡屋涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

發現咗一間 A5和牛涮涮鍋 竟然有半價優惠任食添🥳🥳
真係相當吸引又抵食 🤞🏻🤞🏻

D4 生蠔海鮮火鍋之盛宴
湯底 骨膠原豬骨鍋
湯底呈現奶白色,滿滿骨膠原 岩哂女仔呀 🤩🤩

頭盤
刺身同生蠔 🦪

海鮮拼盤
咩都有啲可以試下先 ,之後再叫 ☺️

主角A5和牛 🐄🐄

黑豚肉
味道都吾錯👅 ,一啲都吾柴架 有彈性又有咬口 🤓🤓

2023-09-18 1035 浏览
性價比低,物非所值。$298/person叫左2碟肥牛,2碟牛都係有3/4係脂肪,擺左一個鐘左右都無人願意食,係員工黎收下欄嘅時候順便叫佢收埋走,隔左一陣諗住食多兩碟肥牛就唔再叫野食,竟然......佢拎返之前果2碟返黎,係一模一樣,OMG。即係客戶退左貨既食物,會再拎返黎用。衛生呢個問題,真係接受唔到。會唔會拎人食淨左既野,再賣?點知人地放左幾耐,碟食物做過啲咩。呢個舉動不知所謂。甜品雪糕垃圾,勁難食。
性價比低,物非所值。
$298/person

衛生呢個問題,真係接受唔到。會唔會拎人食淨左既野,再賣?

點知人地放左幾耐,碟食物做過啲咩。呢個舉動不知所謂。

甜品雪糕垃圾,勁難食。

2023-09-15 552 浏览
最貴的D4套餐,日本和牛?和超市買的二十幾蚊肥牛差不多。期望越大,失望越大。雪糕選擇好少好少,嘢飲都不多,可以叫的食物非常少。無下次。...............
八幡屋涮涮鍋旺角彌敦道628號瓊華中心12樓今次聚會就試下呢間 入到去好大間 成層都係而朋友小聚下 就食最高級的"D4"餐 呢個餐最正係任食生蠔同刺身刺身鯛魚 吞拿魚 赤蝦同三文魚都好肥美海鮮有鮑魚 海蝦 蜆 黃金螺 帆立貝 小蟶叫左D炸物 HAHAHA天婦羅炸蝦、 網絲春捲都幾香脆可口串燒居然有金菇肥牛卷 焦糖燒菠蘿主打既打邊爐啦 今次叫左豬骨湯底日本黑毛和牛A4 同澳洲M5和牛上到黎 D紋好靚入口即溶 記得唔好洽太耐 咬入口唔使沾醬 食到牛味好重 油脂好香自助吧可以自己拎蔬菜 丸 菇同調味料 甜品有Haagen Dazs同韓國雪條 飲品都好多唔同種類 有好多平時少飲既野飲可以選擇
八幡屋涮涮鍋
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

今次聚會就試下呢間 入到去好大間 成層都係
刺身鯛魚 吞拿魚 赤蝦同三文魚都好肥美
海鮮有鮑魚 海蝦 蜆 黃金螺 帆立貝 小蟶

叫左D炸物 HAHAHA
天婦羅炸蝦、 網絲春捲都幾香脆可口
串燒居然有金菇肥牛卷 焦糖燒菠蘿

自助吧可以自己拎蔬菜 丸 菇同調味料

甜品有Haagen Dazs同韓國雪條

飲品都好多唔同種類 有好多平時少飲既野飲可以選擇
2023-09-06 422 浏览
我在旺角瓊華中心的八幡屋涮涮鍋選擇了D4日本黑毛和牛套餐,原價$798,現在買一送一,非常划算。這個套餐包括了日本黑毛和牛、美國牛肉、黑豚肉、刺身、海鮮盛宴、炸物、甜品等,還有自助食品區任食。我覺得這個套餐的賣點是日本黑毛和牛,肉質極其細嫩,油花分佈均勻,入口即溶,配上自選的醬料更加香濃。刺身方面,我最喜歡的是三文魚和甜蝦,都很新鮮鮮甜,而且份量十分足夠。海鮮盛宴也很吸引,有海蝦、帶子、蜆等,都很適合涮涮鍋。炸物方面,我覺得焦糖燒菠蘿是一個驚喜,外層香脆內裡軟糯,甜而不膩。甜品區有多款雪糕和糕點供應,我最愛的是水信玄餅,口感綿密順滑,非常滿足。整體來說,八幡屋涮涮鍋是一間性價比高的日式火鍋放題店,適合一班朋友或家人一起來享受美食。

海鮮盛宴也很吸引,有海蝦、帶子、蜆等,都很適合涮涮鍋。

有生蠔🦪有刺身🍣有和牛🥩嘅火鍋店🥘呢個餐仲要有全日半價優惠‼️性價比都算唔錯我今次食係佢嘅D4套餐可以食足240分鐘!🫣佢仲要做緊全日半價兩個人去等於買一送一‼️真係超級抵食日本黑毛和牛真係好正🥺🥺真係要瘋狂encore和牛回本而且仲可以任加刺身仲有佢嘅燒蝦都好好食!每次去到一定會叫一次過滿足晒我n個願望食完真係超級飽🤣呢個質素呢個價錢,叫多幾份刺身同和牛我覺得很可以😋下次會試吓其他鍋底
有生蠔🦪有刺身🍣有和牛🥩嘅火鍋店🥘
真係超級抵食
日本黑毛和牛真係好正🥺🥺
真係要瘋狂encore和牛回本
而且仲可以任加刺身
仲有佢嘅燒蝦都好好食!
每次去到一定會叫
一次過滿足晒我n個願望
食完真係超級飽🤣
呢個質素呢個價錢,
叫多幾份刺身同和牛
我覺得很可以😋
下次會試吓其他鍋底
2023-08-26 332 浏览
🚩八幡屋涮涮鍋〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️瓊華中心相信大家都唔陌生,成幢都係大胃王挑戰🥹今次就揀咗位於12樓八幡屋涮涮鍋,只要讚好佢哋嘅社交平台就有買一送一嘅優惠,激抵‼️我哋揀咗D4套餐,日本和牛生蠔刺身任食,原價就898嘅,依家就只需要$449另加一,平左超多✨最最最開心嘅係佢哋有壽喜燒湯底,食牛肉簡直就係絕配🤤依度肉嘅份量都俾得幾多,唔會一盤得幾件揼你時間,可以食得非常滿足~日本和牛識落比較淋,油脂感十足🐂澳洲和牛肉味比較濃烈,可以話係各有千秋~出面自助區仲有生雞蛋拎,撈埋牛肉一齊食入口超級滑嫩刺身方便佢哋都算做得非常之唔錯,特別喜歡三文魚🍣厚切而且好有油甘味~除咗刺身火鍋之外大家仲可以試吓佢哋嘅熟食,串燒都係新鮮燒起~不過就略嫌出面嘅天婦羅有少少油膩嘅感覺,同埋天婦羅汁味道較淡🤧餐廳提供嘅雪糕都有好多種,有驚喜嘅係有香橙伯爵茶味,超級濃郁🧡🧡
🚩八幡屋涮涮鍋
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

刺身方便佢哋都算做得非常之唔錯,特別喜歡三文魚🍣
2023-08-25 269 浏览
呢期努力見朋友仔,揀左呢間火鍋放題試試佢,皆因有得任食日本黑毛和牛,仲有生蠔、刺身、海鮮、燒物+炸物等等,好多款式,味道都唔錯。我地揀左壽喜燒湯底,清清地咁,淥完d野食都係甜甜地。❀A4日本和牛❀日本和牛切到好薄身,望到有大理石咁嘅油花紋,入口滿口油脂香,好似入口即溶咁🥺❀M5澳洲和牛❀澳洲和牛肉質細嫩,脂肪含量較高,口感香甜多汁。❀美國黑豚片❀黑豚肉纖維細緻,比較柔嫩,帶有較強甜味,唔錯。❀刺身拼盤❀甜蝦大大隻,肉質細綿,味道甜美;三文魚口感豐腴,點少少豉油都好好味;赤貝食落肉質爽厚,鮮味十足。❀天婦羅❀天婦羅炸到香酥鬆脆,炸蝦厚身,肉身彈嫩,食左好多隻都唔覺油膩。❀炸饅頭❀好少放題有炸饅頭,外層炸到金黃香脆,點少少煉奶食,好滿足😋
呢期努力見朋友仔,
揀左呢間火鍋放題試試佢,
皆因有得任食日本黑毛和牛,
仲有生蠔、刺身、海鮮、燒物+炸物等等,
好多款式,味道都唔錯。

我地揀左壽喜燒湯底,
清清地咁,淥完d野食都係甜甜地。

❀A4日本和牛❀
日本和牛切到好薄身,
望到有大理石咁嘅油花紋,
入口滿口油脂香,好似入口即溶咁🥺

❀M5澳洲和牛❀
澳洲和牛肉質細嫩,
脂肪含量較高,口感香甜多汁。

❀美國黑豚片❀
黑豚肉纖維細緻,比較柔嫩,
帶有較強甜味,唔錯。

刺身拼盤❀
甜蝦大大隻,
肉質細綿,味道甜美;
三文魚口感豐腴,點少少豉油都好好味;
赤貝食落肉質爽厚,鮮味十足。

❀天婦羅❀
天婦羅炸到香酥鬆脆,
炸蝦厚身,肉身彈嫩,
食左好多隻都唔覺油膩。

❀炸饅頭❀
好少放題有炸饅頭,
外層炸到金黃香脆,
點少少煉奶食,好滿足😋
好耐冇食刺生,今次任食真係勁滿足,刺生種類有成13款!除咗平時打邊爐嘅配菜,仲有啲食緊日式放題嘅感覺,菜單仲包括燒物及揚物,食物種類豐富🍣✨✍🏻 /生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴▪價錢:HK$449/位(半價後)▪️美味指數:♥♥♥♥♡今次食呢個「生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴」有埋生蠔同海鮮,真係唔錯!生蠔十分肥美,海鮮仲有帆立貝、海蝦、廣島蠔、墨魚滑、海蜆、蟶子、日本魷魚及黃金螺。淨係刺生、生蠔、海鮮同埋好靚嘅日本黑毛和牛A4,性價比都已經好唔錯喇😁✨✍🏻 / 其他推薦食物▫️炸饅頭:炸到熱辣辣嘅饅頭,估唔到仲會自動電埋煉奶,好好食!▫️三文魚刺生:大大啖肉,食得好爽!▫️蟶子:細細隻,但幾新鮮。▫️海蜆:蜆肉算係大粒,配壽喜燒湯底幾甜,味道唔錯。▫️鹽燒多春魚:打邊爐食串燒喇有一番風味,多春魚都燒得好靚。▫️日本黑毛和牛:一嚟到就食咗呢個先,啲油花真係令人欣心悅目,食落仲係好香嘅牛味👍🏻✨

✍🏻 /生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴
▪價錢:HK$449/位(半價後)
▪️美味指數:♥♥♥♥♡

✍🏻 / 其他推薦食物
▫️三文魚刺生:大大啖肉,食得好爽!
▫️蟶子:細細隻,但幾新鮮。
▫️海蜆:蜆肉算係大粒,配壽喜燒湯底幾甜,味道唔錯。

旺角有好多間日式涮涮鍋放題店,今日就來了位於瓊華中心12樓的「八幡屋涮涮鍋」,任食套餐按牛肉產地及種類,設定價位及時限,自助食品區有多款涮涮鍋配料及甜品,口味十分多元化。🔺D4:生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴|$898/位讚好社交平台專頁可享半價優惠,可以食240分鐘,十分抵食原價 $898+10%,半價後每位收費:$539套餐包任食日本A4黑毛和牛、生蠔、刺身、壽司、海鮮、燒物、揚物、自助吧及清酒任飲。🔸日本A4黑毛和牛可以任食岩手縣日本A4黑毛和牛,口感柔軟,油花細膩 。另外還可以點澳洲M5和牛、美國進口牛肉、牛肩胛、豚腩片、黑豚肉等,全部都好吸引,啱晒我這個牛魔王。-🔸生蠔、刺身生蠔是來自韓國的,蠔身賬卜卜。任食刺身有三文魚、馬刀貝、赤貝、赤蝦、 珍寶帶子、吞拿魚、希靈魚、劍魚腩、鮑片,全部都好新鮮-🔸海鮮海鮮有鮑魚、海蝦、帆立貝、蟶子、海蜆、黃金螺 。全部都是任食,真是可以回本-🔸炸物炸物有不同種類的天婦羅,炸蝦、 炸金菇、炸春卷等等-🔸燒物燒物有燒牛柳、多春魚、蒜香雞中翼、焦糖菠蘿等-🔸自助吧大量不同火鍋配料,有不同種類的蔬菜,丸類、菇菌、麵類-🔸甜品甜品、雪條及雪糕等

🔺D4:生蠔刺身海鮮火鍋之盛宴|$898/位

讚好社交平台專頁可享半價優惠,可以食240分鐘,十分抵食
原價 $898+10%,半價後每位收費:$539

套餐包任食日本A4黑毛和牛、生蠔、刺身壽司、海鮮、燒物、揚物、自助吧及清酒任飲。

🔸日本A4黑毛和牛
🔸生蠔、刺身
🔸海鮮
🔸炸物
炸物有不同種類的天婦羅,炸蝦、 炸金菇、炸春卷等等
🔸燒物
燒物有燒牛柳、多春魚、蒜香雞中翼、焦糖菠蘿等
🔸自助吧
大量不同火鍋配料,有不同種類的蔬菜,丸類、菇菌、麵類
🔸甜品
甜品、雪條及雪糕等

澳洲M5和牛

豚腩片

澳洲M5和牛
豚腩片
2023-08-21 127 浏览
旺角行完街同朋友去搵嘢食見到火鍋放題 好吸引任食日本黑毛和牛,我地揀左骨膠原豬骨湯底,清清地啱晒我!A4日本和牛A4日本和牛的口感非常豐富多樣。它既有柔軟的肉質,又有豐富的油脂口感。嚼食時,肉質會釋放出豐富的牛肉風味,具有獨特的鮮香味道。牛肉中脂肪的分布均勻,與肉質相互融合,形成了獨特的風味。刺身拼盤三文魚刺身俱有鮮美的口感和豐富的口感。它的肉質柔嫩,口感絲滑,同時含有奶油的脂肪。甜蝦刺身是一種口感鮮嫩、味道濃郁的海鮮。它的肉質鮮嫩多汁,帶有微甜的海鮮風味。甜蝦的口感脆嫩,同時富有彈性
旺角行完街同朋友去搵嘢食
見到火鍋放題 好吸引
任食日本黑毛和牛,

我地揀左骨膠原豬骨湯底,
清清地啱晒我!

A4日本和牛

刺身拼盤

2023-08-20 148 浏览
跟友人於旺角八幡屋用膳,日式裝潢,還有很多達摩裝飾😍今次選了D4 套餐,套餐包括:美國進口牛肉、安格斯牛肩胛、M5澳洲和牛、豬腩肉片、美國黑豚片另外也有海量食物供選擇,提提大家看到喜歡的千萬不要猶豫,直接order 就對了事緣我order 了肥牛金菇卷,但第二輪想再order 時,選項消失了😭有得選時真的要好好把握,錯過機會就會有所遺憾了😔😂飲品任飲,如要常溫飲品可問職員💁🏻‍♀️職員很勤力,不時會執拾空碟👍🏻D4"餐日本A4和牛生蠔刺身海鮮盛宴半價計算方法,必須2位或以上成人才可使用(必須10:30pm前離座,數量有限,訂完即止)"D4"餐日本和牛生蠔盛宴成人半價價錢 : (星期一至四,原價$898, 星期五,六,,公眾假期及前夕不適用)🎎八幡屋涮涮鍋📍地址:旺角瓊華中心12樓
跟友人於旺角八幡屋用膳,日式裝潢,還有很多達摩裝飾😍

飲品任飲,如要常溫飲品可問職員💁🏻‍♀️
職員很勤力,不時會執拾空碟👍🏻

"D4"餐日本和牛生蠔盛宴

🎎八幡屋涮涮鍋
📍地址:旺角瓊華中心12樓

阿公最中意食任食因為唔洗諗特定嘅食物又可以有好多款揀嚟食😜今日就嚟咗試呢間😁呢到有得邊爐🥘有刺身🍣有串燒🍢屬於係比較典型嘅任食店但阿公又點會係咁簡單去得一定有原因🤣因為喺某平台訂座有優惠🤣所以揀咗最高級果個餐😜✌🏻特別在有生蠔、A4黑毛和牛同埋鮑魚任食🥳🥳(係阿公最中意食嘅野😜)仲有海鮮 例如帆立貝 廣島蠔咁同埋呢到感覺好乾淨 食野時都好衞生出面拎野食嘅位置 全部都係一盒盒關好總括嚟講係又多款 質素都好好 仲好抵食😁
阿公最中意食任食

去得一定有原因🤣
因為喺某平台訂座有優惠🤣
所以揀咗最高級果個餐😜✌🏻

特別在有生蠔、A4黑毛和牛同埋鮑魚任食🥳🥳
(係阿公最中意食嘅野😜)
仲有海鮮 例如帆立貝 廣島蠔咁
同埋呢到感覺好乾淨 食野時都好衞生
出面拎野食嘅位置 全部都係一盒盒關好

總括嚟講係又多款 質素都好好 仲好抵食😁

2023-07-26
旺角🚇有唔少火鍋放題,不過好似呢間😍八幡屋涮涮鍋咁地方又大☺️又闊落仲可以食成🤩四個鐘嘅就比較少見喇。佢哋仲有多款🐟刺身、生蠔🦪同埋壽司🍣任食,而且質素都唔錯👍。我哋揀嘅 D3 餐主打🇦🇺澳洲M5和牛🤤,雪花❄️紋理好靚🥰,入口又嫩又肥美😋,而且盤盤質素穩定👍,對得住呢個價錢💰。另一個主打嘅海鮮🐚類亦都幾豐富,有海蝦🦐、帆立貝、大蜆、青口、黃金螺🐚,等等⋯⋯新鮮又好味,尤其係帆立貝😍同埋大蜆,十分之鮮甜!同其他🇯🇵日式放題一樣,佢哋都有唔同款式嘅🔥燒物同埋炸物🍗可以任食,而甜品🍮方面除咗幾款🏯日式甜品之外,仲有多款不同口味嘅雪糕🍨同埋雪條任食添!