2023-10-17 286 浏览
八幡屋涮涮鍋 📍旺角彌敦道628號瓊華中心12樓火鍋控不能錯過~240分鐘火鍋放題保證食到飽✅我一於食豪D叫左套餐D4 日本黑毛和牛套餐Japanese Kuroge Wagyu Meal。日本黑毛和牛A4。澳洲M5和牛 。豚腩片 。黑豚肉 。美國進口牛肉。牛肩胛除左以上靚肉🥩食到飽🫰🏻任叫任食3粒鐘仲有生蠔🦪刺身、壽司🍣海鮮🦞、燒物🥢揚物🍤+自助吧任食🩷仲跟埋朝日啤酒🥃🍻🍺打邊爐飲返杯好爽😎
八幡屋涮涮鍋

壽司🍣海鮮🦞、
燒物🥢揚物🍤+自助吧任食🩷

仲跟埋朝日啤酒🥃🍻🍺打邊爐飲返杯好爽😎

2023-10-16 248 浏览
啱啱由歐洲返黎 每日都係麵包又乾又凍 好掛住香港打邊爐同放題呀🥹 所以我就即刻諗起八幡屋 一次過滿足我兩個願望 同埋佢做緊半價 所以就食夠4個鐘 包左刺身 和牛 生蠔 海鮮 甜品 仲有好多熟食慢慢嘆😋首先刺身就有我最鐘意嘅赤蝦同帶子🦐每款刺身都新鮮肥美 任叫任食 好鮮甜 另外天婦羅亦有好多選擇 我覺得最值得推薦係金針菇天婦羅 好似一條裙 邊邊超脆 入面仲有汁添 最估唔到係平時酒店自助餐先有嘅生蠔 呢度都係任叫任食 我地食左一打質素都維持到 相當唔錯 🦪入到戲肉就係打邊爐🍲 我地揀左豬骨湯底 清清地唔會太鹹 雖然火鍋料勁多選擇 但係我地叫得D4餐 梗係狂食A4黑毛和牛先啦 果然脂肪分佈平均 入口唔油膩 但就入口即溶 但係澳洲M4牛都值得一試 相對佢會再肥少少 鐘意食肥d 嘅朋友就啱 黑豚肉片爽口柔軟 食極唔厭 🐮 另一個重點就係海鮮 一d 都唔菇寒咁可以任叫鮑魚 扇貝 海蝦 蟶子 再加埋自助餐型式同qr code 落單的熟食 真係要240分鐘先夠時間慢慢品嘗 食完仲有甜品 同雪糕 D4餐係包左Häagen-Dazs 任食 樣樣都好食 樣樣都想試 值得各位大胃王黎挑戰 👍🏻🍽️八幡屋涮涮鍋📍

🍽️八幡屋涮涮鍋
📍旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
2023-10-04
  • 刺身
2023-10-13 399 浏览
今次去咗八幡屋涮涮鍋食D4"餐日本A4和牛生蠔刺身海鮮盛宴,位於旺角瓊華中心12樓,地鐵站行過去都好方便🥰不過去之前記得要去book位,因為我去嘅時候都幾多人食🥳"D4"餐 係可以任食日本A4黑毛和牛🫰🫰和牛除左油花細膩之外, 口感都極其柔軟,幾乎做到入口即溶嘅效果,呢個價錢食到A4和牛真心抵嘅,而且刺身同海鮮都係食得出好新鮮,聽講除咗日本之外老闆都會喺唔同嘅地方搵一啲新鮮嘅高級食材♥️而且最開心嘅係呢個餐可以任飲嘢飲同埋任食Häagen-Dazs雪糕🥳🥳好意外嘅喺呢度有得飲我最鍾意嘅蘋果酒♥️\(//∇//)\最高級D4"餐,係日本A4和牛生蠔刺身放題海鮮盛宴, 價錢正價$898, 而家like 社交平台專頁可享半價優惠啦,晚市必須10點半前離座, 如果想完整享用4小時,需要早少少時間入座,同埋要book位吖♥️📍 八幡屋涮涮鍋旺角彌敦道628號瓊華中心12樓.

好意外嘅喺呢度有得飲我最鍾意嘅蘋果酒♥️\(//∇//)\

📍 八幡屋涮涮鍋
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
2023-08-29
用餐优惠
試食活動
  • 刺身
2023-10-12 397 浏览
見到八幡屋涮涮鍋做緊半價放題套餐,響旺角瓊華中心12樓地點行完街上去食好方便,餐廳入面空間感十足,坐位寬敞,坐得舒適,難得食肉獸出黎相聚揀左D4日本黑毛和牛套餐任食4小時,包括任飲清酒、梅酒、Asahi啤酒連Haagen Dazs 杯裝雪糕都係任食,電話scan QR code落單,選擇夠多,最正全晚冇漏單😋 ❣️主打必食黑毛和牛,含豐富鮮味胺基酸,口感柔軟,入口即溶,真係好正、另外安格斯牛肩胛都係送酒之選🥰 ❣️生蠔都係任食非常鮮甜肥美, 刺身有赤蝦、 珍寶帶子、希靈魚、三文魚、榮螺等十多款刺身食材。我地揀左豬骨湯底,海鮮仲有蜆、鮮蝦、青口和扇貝等 非常鮮味 ❣️熟食有天婦羅炸蝦、鹽燒海蝦、金菇肥牛卷、網絲春卷、燒菠蘿、鹽燒多春魚、炸饅頭、紫薯仔、燒雞中翼、燒魚頭、咖哩魚旦等多種選擇😃 ❣️自助吧~除左涼拌前菜螺肉、中華沙律、青瓜外,仲有多款打邊爐食材包括水魷、特色丸了芝士丸、蟹子和龍蝦丸、粟米、菇菌類、公仔麵、蔬菜同甜品糕點等,成晚未停過口,上菜速度快,員工有禮,食物用材新鮮,最後食埋Haagen Dazs 雪糕飽晒🥰

2023-10-10
  • 雪糕
  • 骨膠原豬骨湯
  • 牛肉
2023-10-09 296 浏览
每次當諗唔到食咩嘅時候打邊爐就成為我嘅首選旺角呢間涮涮鍋性價比好高皆因除咗火鍋之外仲有刺身同壽司 海鮮種類都好新鮮海蝦 鮮甜爽口蜆肉飽滿好鮮甜我地揀咗✨澳洲M5和牛套餐和牛雪花分佈均勻.肉質幼嫩牛味夠濃郁.厚薄適中最吸引係清酒 都是任飲加上揚物 同 燒物 係完美嘅配搭三五知己 收工嚟聚會就最啱自助區嘅食物都有蓋密封.乾淨衛生飲品方面無限量供應.選擇都幾多仲有90分鐘至150分鐘.唔同時間選擇真係充足時間食到飽一定有下次
每次當諗唔到食咩嘅時候

仲有90分鐘至150分鐘.唔同時間選擇
真係充足時間食到飽
一定有下次
2023-10-07 714 浏览
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮鍋前排見人哋講開呢間放題連高級和牛都有得食,所以就去睇吓係咪真係咁正☺️估唔到我哋揀嗰個餐仲有好多海鮮同埋刺身可以選擇~~地理位置有方便 我哋去完迪士尼再入去食都可以慢慢食整體方面☑️•上菜速度幾快•座位舒適•肉類高質🔲 D4日本黑毛和牛套餐▪肉類我今次連呢個套餐嘅肉類最推介嘅就澳洲M5和牛同埋日本黑毛和牛A4😍肉質超鬆軟,肉味又濃郁,係食完會想狂添食~~嗌咗呢個套餐嘅話一定要狂食啊 平時放題食唔到㗎!▪️海鮮海鮮嚟講都幾豐富,有鮑魚,海蝦,扇貝,蜆,青口…以放題來講海鮮種類算多 同高質👍🏻食落唔會話有腥味,而且海鮮幾大隻~▪️刺身有三文魚,甜蝦,帶子,希靈魚,赤貝,覺得佢放題食刺身通常都麻麻,點知佢又幾新鮮,食落舊舊都咁肥美▪️熟食有得自己點嘅串燒:雞翼,紫番薯,燒菠蘿….以外面有得拎嘅就有啲唔同嘅炸物😎▪️自助區可以拎嘅食物款式都好多,蔬菜類同埋丸類都係自己出去拎,蔬菜幾新鮮㗎~有冬菇,烏冬,公仔麵等等,另外佢仲有啲冷盤小菜~▪甜品佢哋嘅甜品都有好多唔同選擇,有唔同嘅雪糕仲有雪條(雪條仲有榴槤味😏),另外雪櫃仲有唔同嘅甜品:奶凍,啫喱…..⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈
🇭🇰 旺角- 八幡屋涮涮鍋

🔲 D4日本黑毛和牛套餐

▪肉類

▪️海鮮

▪️刺身
有三文魚,甜蝦,帶子,希靈魚,赤貝,覺得佢放題刺身通常都麻麻,點知佢又幾新鮮,食落舊舊都咁肥美

▪️熟食

▪️自助區

甜品

⍗ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈ ┈⍗

🎏地址:八幡屋涮涮鍋 (旺角)
旺角彌敦道628號瓊華中心12樓

#hkig #foodie #hkfoodblogger#likeforfollow #likeforlikeback #香港 #discoverhongkong #food #yummy#hkfood #hkfoodie #hkmarketing #食好西 #吃貨 #likeforlikes #blogger #hkfollows #旺角 #旺角美食 #旺角餐廳 #打邊爐 #八幡屋涮涮鍋 @yahatayashabu

按一按👇🏻可以看回我們所有的香港好西🤗
#lg_旺角
2023-10-07 472 浏览
我们这次吃的是240分钟(4小时)蕞蕞蕞顶ji的D4黑毛和牛餐😎除了蕞基础的丸子、蔬菜、饮料、面食、前菜、甜品等任吃任喝外生蚝刺身海鲜以及A4黑毛和牛,M5和牛还有哈根达斯雪糕都是任吃的!!!A4和牛的雪花纹理真的太美了,一点也不觉得肥,入口都是牛油的油脂香🥰🥰我真的超爱刺身有鲷鱼、八爪鱼、甜虾、三文鱼、剑鱼腩、赤贝、马刀贝、荣螺、希灵鱼、吞拿鱼、鲍片、赤虾、带子、生蚝海鲜有螺、鱿鱼、蛏子、海蚬、墨鱼滑、帆立贝、广岛蠔、海虾还挺多选择的!上桌时都是用冰块铺底摆好的拼盘很用心!

除了蕞基础的丸子、蔬菜、饮料、面食、前菜、甜品等任吃任喝外

海鲜有螺、鱿鱼、蛏子、海蚬、墨鱼滑、帆立贝、广岛蠔、海虾

还挺多选择的!上桌时都是用冰块铺底摆好的拼盘很用心!
2023-10-06 421 浏览
店名: 八幡屋涮涮鍋 地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓旺角站E2出口,行2分鐘環境: 4/5價錢: 4/5味道: 4/5餐廳主打日式火鍋放題,環境都算舒適,唔會坐得太迫,出面仲有各種自助區,可以拎炸物、火鍋配料、甜品、飲品等,平日晚上黎到都接近滿左,認真受歡迎👏🏻D4餐平日$898,2位大人或以上全日都可享用半價優惠,姐係一個人$449,好抵,今次同朋友當然選擇左D4餐啦🤩"D4"餐日本和牛生蠔盛宴❤️❤️❤️❤️$898,半價後$449湯底選擇左豬骨湯,放完配料之後都十分鮮甜,肉類當然要叫日本A4黑毛和牛,每碟都大大盤,份量絕不手軟,肉質細膩柔軟,加上和牛嘅油花,令口感更嫩滑😍佢哋海鮮有鮑魚、蝦、螺、帆立貝等,最推介鮑魚同帆立貝,食落夠新鮮,味道鮮甜,一定要encore😆佢地仲可以任食生蠔同刺身,生蠔🦪鮮甜,刺身有好多款式,最推介赤蝦、珍寶帶子同三文魚,赤蝦同帶子食落十分甜,三文魚肥美🥰出面自助區有各式炸物 前菜 火鍋配料 甜品等,款式選擇夠哂多,仲可以用QR code點串燒,每樣試少少都夠哂飽😗
店名: 八幡屋涮涮鍋

地址: 旺角彌敦道628號瓊華中心12樓
旺角站E2出口,行2分鐘

環境: 4/5
價錢: 4/5
味道: 4/5

"D4"餐日本和牛生蠔盛宴❤️❤️❤️❤️
$898,半價後$449

240分鐘食放題的餐廳,真係食到飽💕💕💕這裡的選擇實在讓我驚喜。首先是他們的A4黑毛和牛,每一口都帶有濃郁的肉汁和嫩滑的口感,絕對是肉食愛好者的天堂。此外,他們還提供了芝士丸和龍蝦丸,口感豐富且美味。對於喜愛海鮮的人來說,這裡也有豐富的選擇。蜆、鮮蝦、青口和扇貝都是新鮮的海鮮選擇,每一口都帶來海洋的鮮美味道。此外,他們還提供了新鮮的生蠔,非常鮮味仲有Häagen-Dazs雪糕,讓我感到滿足。🤩🤩
240分鐘食放題的餐廳,真係食到飽💕💕💕
這裡的選擇實在讓我驚喜。首先是他們的A4黑毛和牛,

仲有Häagen-Dazs雪糕,讓我感到滿足。🤩🤩

2023-10-04 189 浏览
今日去咗海鮮火鍋店,真係食到唔停啊!🔥🍲佢哋嘅放題包括刺身、壽司、海鮮、自選肉類、燒物、揚物同自助吧,而且仲有清酒任飲!🔥🔥呢間放題海鮮火鍋店真係超值,食物新鮮美味,種類多到令人眼花繚亂🍁😘服務態度亦都好好,工作人員態度友善🥳🥰😋🍤🔝🍣🦀🍖首先講下肉方面,佢哋有澳洲M5和牛,肉質超級嫩滑,入口即化,享受到極致的口感😆😆🪄🪄仲有牛局胛,肉質鮮美,咬落去有種濃郁嘅牛肉香味!🤔️仲有美國進口牛肉,肉質鮮嫩多汁,真係令人回味無窮!而且佢哋仲有豚腩片同黑豚肉,每一口咬落去都感受到豬肉嘅鮮甜味道😄😄肉食愛好者嘅天堂🥩😍至於刺身,真係新鮮到爆燈每一塊生魚片都咬落去鮮甜多汁,垂涎三尺🥹🥩🥹🥩壽司方面亦都唔得閒,每一件壽司都精心製作,食落去份外美味🍣🍱🦐🦀🐟最後,佢哋嘅自助吧真係令人驚艷💨💨💨各種燒物同揚物應有盡有,你想食嘅佢哋都有!加埋無限任食嘅清酒,真係一次過滿足晒你嘅胃口同口渴!🔥🍻
今日去咗海鮮火鍋店,真係食到唔停啊!🔥🍲佢哋嘅放題包括刺身壽司、海鮮、自選肉類、燒物、揚物同自助吧,而且仲有清酒任飲!🔥🔥呢間放題海鮮火鍋店真係超值,食物新鮮美味,種類多到令人眼花繚亂🍁😘服務態度亦都好好,工作人員態度友善🥳🥰😋🍤🔝🍣🦀🍖

2023-10-03 168 浏览
早幾日約左fd係旺角食飯,大家都咁鍾意打邊爐食刺身,於是我帶佢去八幡屋涮涮鍋,咁耐無食,水準都keep到。今次揀左C3 set 澳洲M5和牛150分鐘任食海鮮刺身火鍋放題,配骨膠原豬骨湯。*澳洲M5和牛和牛薄切,雪花均勻,食落嫩滑又香牛肉味😋淥一淥就食得,我地食左三碟🤣*牛肩胛幾爽口*美國進口牛肉*豚腩片 *黑豚肉 海鮮海蝦、廣島蠔、帆立貝、墨魚滑、蟶子、海蜆、日本魷魚、黃金螺刺身珍寶帶子、赤蝦、鮑片、吞拿魚、希靈魚、榮螺、馬刀貝、赤貝、劍魚腩、三文腩、甜蝦、八爪魚、鯛魚海鮮同刺身都好新鮮,特別係三文魚夠肥美,帆立貝同甜蝦好鮮甜😋自助吧仲有熟食、蔬菜、丸類、飲品,可以盡情食到夠🤭四百令蚊位都算幾有質素🫶🏻

*澳洲M5和牛
*牛肩胛
幾爽口
*美國進口牛肉
*豚腩片
*黑豚肉

海鮮
海蝦、廣島蠔、帆立貝、墨魚滑、蟶子、海蜆、日本魷魚、黃金螺

刺身

2023-10-03 966 浏览
1. Whatsapp预约后现场去发现没登记上,工作失误2. 午市现场到后,门口小猫三两只,与大x屋,大x喜天壤之别,心中顿感不对2.5 坐下后直接看到一只小强迎客3. 抖音宣传视频与实际菜单货不对板,扬物只有香芋丸,没有天妇罗虾,没有蟹柳。。烧物只有牛肉,鸡翼,多春鱼这些。虽然菜单上没写明,但和抖音视频差距巨大4. 坐下后直接端了三盘牛肉,三盘猪肉,不知所谓,难道要提前塞饱食客的肚?5. 刺身质量麻麻地,海鲜有些没有,这个和菜单有出入6. 提供的寿喜烧鸡蛋是泰国咖蛋,不能生食的7. 点的m5和牛,上菜时候是拼盘,什么牛都有客观地说几个优点吧:1. 饮品种类多,质素不错2. 服务员很干练,服务态度不错3. 海鲜后期没有漏单,所有菜品上菜很快
1. Whatsapp预约后现场去发现没登记上,工作失误

1. 饮品种类多,质素不错
2. 服务员很干练,服务态度不错
3. 海鲜后期没有漏单,所有菜品上菜很快
2023-10-02
今晚同友人嚟旺角呢間任叫任食日式涮涮鍋放題 - 八幡屋涮涮鍋,位於旺角瓊華中心12樓,行出地鐵轉個彎就到,真係好方便,店內裝修係日式風格,另外仲有好多個達摩不倒翁做裝飾呢餐"D4"餐日本A4和牛生蠔刺身海鮮盛宴半價計算方法,必須2位以上成人才可使用 (6點半要入座)-(必須10:30pm前離座),D4半價4小時,半價後每位收費:$449+$89.8=$539 (只限星期一到四)[ 日本A4和牛生蠔刺身海鮮盛宴 ]揀咗個骨膠原豬骨湯湯底,先嚟一盤盤份量都幾多嘅日本和牛同澳洲M5和牛,口感嫩滑,油花紋理分明,肉質鮮美濃郁,食落好香嘅牛味。美國黑豚片、肥美生蠔。海鮮有帆立貝、海蝦、青口、日本魷魚及鮮甜肥美的鮑魚。刺生有厚切三文魚、赤蝦、珍寶帶子、希靈魚、赤貝另外生蠔、刺身、壽司、海鮮都係任叫任食。炸物有好多款唔同的天婦羅,炸蝦、蕃薯、茄子、金菇等等,都係任叫,款式選擇多仲有自助區,火鍋配料有大量多款丸類、蔬菜、菇類、粉麵類、分門別類放哂係盒內。自助熱食區有咖哩魚蛋、青口等等最後係飲品甜品區,有各種唔同嘅紙包或罐裝飲品,仲有多款自家製甜品、雪糕、雪條,口味款式都好多下,最後當然要食埋雪先埋單。

[ 日本A4和牛生蠔刺身海鮮盛宴 ]

另外生蠔、刺身壽司、海鮮都係任叫任食。炸物有好多款唔同的天婦羅,炸蝦、蕃薯、茄子、金菇等等,都係任叫,款式選擇多

最後係飲品甜品區,有各種唔同嘅紙包或罐裝飲品,仲有多款自家製甜品、雪糕、雪條,口味款式都好多下,最後當然要食埋雪先埋單。無論你仫肉食愛好者還是海鮮控,呢到都能滿足你嘅味蕾

2023-09-20
呢排同班fd好多飯局,最啱就係食放題乜都有唔使煩,今日就嚟食呢個A4黑毛和牛 x 生蠔刺身海鮮火鍋放題。揀咗個蕃茄湯底, 蕃茄味濃郁開開個胃,主打A4黑毛和牛賣相相當靚仔個油花,肉質非常嫩滑有入口即化既感覺。澳洲M5 和牛質素都唔錯,牛味夠濃,食落有油香,淨係食牛都回本,因為我哋真係食咗好多round.生蠔刺身都唔錯,夠鮮甜肥美。火煱海鮮都份量十足,大蝦,帆立貝,黃金螺,大蜆,都好新鮮彈牙。出面又有雪糕,甜品, 飲品,小食,壽司任食,種類繁多,啱晒我哋呢啲大胃王.

同朋友太耐冇見勒~又係時候聚一聚,朋友知我鍾意食生蠔🦪佢哋又鍾意打邊爐,就揀咗朋友返工附近嘅一間火鍋放題🍲 可以一次過滿足晒我哋幾個人嘅要求😆揀咗D4套餐🤗刺身叫咗肥美嘅三文魚、希靈魚、珍寶帶子、榮螺、仲有大隻又鮮甜爽口嘅赤蝦同埋我最愛嘅生蠔🦪😍新鮮又肥美,入口帶點海水味🤤係咁不停encore😋另外我哋都叫咗啲海鮮拼盤嚟試下,青口、帆立貝、蜆、黃金螺同海蝦等等,睇個樣都已經好唔錯,入口幾新鮮,蜆肉鮮甜冇沙👍🏻海蝦肉質爽彈肉類都叫咗幾多🥩🤭啱晒班食肉獸朋友😆最後出去自助甜品區拎埋啲甜品食,好滿足😌

揀咗D4套餐🤗

刺身叫咗

肉類都叫咗幾多🥩🤭啱晒班食肉獸朋友😆

最後出去自助甜品區拎埋啲甜品食,好滿足😌