2024-09-11
老公話想帶啲細路去食日式燒烤,就喺旺角嗰間【八木橋日式燒烤】餐廳,有任食任飲嘅套餐,真係好抵食🤭 【多春魚】魚肉好嫩滑多汁,帶有淡淡嘅海洋味,啲細路都好鍾意食。烤咗之後,入口即化,外皮酥脆,香脆嘅口感,特別吸引😍【鮑魚】鮑魚好Q彈,肉質緊實,咬落去特別有嚼勁,鮮甜嘅味道喺口腔度溢出,食落真係超級美味🤤 【和牛三角腩】牛肉嘅香氣十足,略帶一絲堅果味,非常特別嘅味道👍由瘦肉到肥肉,層次分明,每一口嘅咀嚼感都唔同,口感特別豐富🤭 【和牛嫩肩肉】肉質細嫩柔軟,帶有甜甜嘅味道,再配埋醬料,味道更加好食😋烤咗之後嘅肉汁依然保持,直接喺口腔爆開,嗰一瞬間真係太幸福啦👏 【和牛崩沙腩】味道特別濃郁,牛肉特別滑嫩,入口即化,仲有適當嘅嚼勁,特別爽口,鍾意食牛肉嘅朋友絕對唔可以錯過😆 【味淋魚乾】甜咸交替嘅味道,再配埋金黃酥脆嘅外皮,仲有滑嫩嘅內餡,食落嘅口感非常豐富,啲細路都搶住食🤩最後我哋仲攞咗雪糕做甜品,特別清涼,啲細路都鬧住下次仲要再嚟😆
【多春魚】
【鮑魚】