2010-07-20
無去加太賀數埋都有五六年估唔到無去咁耐差咗好多記得第一次去好似去左曰本,成條街都係超有曰本味但事隔幾年唔同晒!係唔係賣左比人呢!以前成條街現在二三間鋪位爭好遠喎,仲要冷清清無晒日本味!另外支客姐姐無以前咁專業,禮貌唔夠。裝修方面都無咩點變光線柔和幾舒服。野食方面都相差很遠,我地叫左個飛魚刺生呢個我以前無食過,呢個係我地叫嘅所有野當中算係好一啲魚肉質地較其他魚爽沒有榨因為師夫切得較簿所以有半透明的感覺亦唔會好腥呢個我係食得最多記得以前都有叫過海蝦天婦羅但今次食一啲都唔同,海蝦天婦羅居然有蝦殼超驚!!唔怪得咁冷清,炸漿唔係脆而係霖呀!花之戀嘅三文魚以前超新鮮魚肉顏色鮮嫩肥美,但果日食果的三文魚又白又淡色極度唔新鮮好似經過特別處理盬燒三文魚頭骨都ok海瞻炒飯獲氣唔夠,海瞻很少經過呢次我會等佢水準好啲我先曾再去!!!!
的感覺亦唔會好腥呢個我係食得最多
唔怪得咁冷清,炸漿唔係脆而係霖呀!
極度唔新鮮好似經過特別處理
盬燒三文魚頭骨都ok
海瞻炒飯獲氣唔夠,海瞻很少
經過呢次我會等佢水準好啲我先曾再去!!!!