友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 • 太子呢間餐廳位於太子始創中心下層,主打港式/多國fusion菜,岩曬鍾意試新野嘅朋友仔黎試,而且食材大多採用外國進口材料,質素有保證!餐廳係先係門口揀選心水野食再付款之後,由服務員帶你入座。😋😋..✅ 美國穀飼叉燒煎蛋飯 🐷 $65叉燒絕對係呢間鋪頭必試嘅野食之一!叉燒採用美國穀飼梅頭肉,肥瘦比例非常好,肥肉部位帶爽彈,瘦肉部位稔滑;蛋就採用日本蛋,飯粒撈埋蛋漿食絕對一流!😛..✅ 蘑菇牛肝菌雞扒焗飯 🐔 $68焗飯表面鋪上大量拉絲芝士,蘑菇牛肝菌汁香濃,雞扒厚身而唔乾身,飯式採用日本珍珠米,加入好多蛋絲炒香,整體非常惹味!👍🏼..✅ 飯/意粉一人餐 (大阪風味粒粒鰻魚炒飯 配 白酒青口焗薯蓉) 🍱 $128鰻魚炒飯炒得幾香幾乾身,醬油味幾香,飯粒採用日本珍珠米,粒粒分明,鰻魚粒份量唔算特別多,但整體幾好食,加入木魚絲飄下飄下個飯幾得意白酒青口焗薯蓉有兩隻青口,比較大隻但一般,酒香唔太明顯😝
友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 • 太子
✅ 美國穀飼叉燒煎蛋飯 🐷 $65

✅ 蘑菇牛肝菌雞扒焗飯 🐔 $68

白酒青口焗薯蓉有兩隻青口,比較大隻但一般,酒香唔太明顯😝
2023-07-11 48 浏览
友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 (太子)美國穀飼叉燒、招牌即燒爆谷燒鵝🍖🍖叉燒和燒鵝皮都非常香脆,肉質也十分嫩滑😍😍叉燒好好食😋😋 燒鵝有爆谷🍿味👍👍令人回味無窮❤️菠蘿咕嚕肉🍲🍲咕嚕肉肉質外脆內嫩,而咕嚕肉的醬汁帶有微妙的酸甜味,與菠蘿的味道完美結合🥰🥰煎雞軟骨肉餅肉餅非常鮮美,口感十分嫩滑,而雞軟骨的口感也非常好👍👍非常入味,口感豐富😊😊花膠螺頭燉雞湯🥣🥣湯底非常鮮美,滋味濃郁,入口即化😍花膠的口感非常嫩滑,螺頭都好入味🥰🥰免費送唐楊炸雞粒😋😋太子彌敦道750號始創中心地庫B1樓B02-06號舖整體評分:4/5味道:4/5環境:4/5抵食:4/5
友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 (太子)

美國穀飼叉燒、招牌即燒爆谷燒鵝🍖🍖

菠蘿咕嚕肉🍲🍲

整體評分:4/5
味道:4/5
環境:4/5
抵食:4/5
📌 友利坊 x 友利冰室 x 勿當奴 - 太子彌敦道750號始創中心地庫B1樓B02-06號舖🗓(10/7) 星期一 ⏰ 晚上6:45左右 💈特式:今日行開太子,見到始創中心地牢開左間友利冰室 x 勿當奴嘅餐廳,見到門面/裝修都係好本土香港人風格💛,玩味十足,咁就梗係要支持下本地餐飲業啦。🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱食物:佢地提供嘅食物都幾多元化,有港式茶記食物/中式小炒/廣東燒味/日式烏冬丼飯/快餐焗飯漢堡/西式扒餐意粉,真係應有盡有,好似一個小型food count咁,而家等我同大家講下味道先。晚市二人餐 $238 - 佢地呢個餐係包左一個八揀一嘅主食,一款飯或意粉,仲有兩杯飲品。🐮🦐香煎封門柳及吉列炸蝦 - 主食就揀左封門柳,餐廳係選用紐西蘭谷飼牛,蝦就用吉列炸再配埋日式燒肉汁,可以一次過食到西/日式。谷飼嘅封門柳肉味比較濃,就算上枱已經有大約8成熟,入口唔會覺得鞋;吉列炸蝦即炸熱辣辣,size都ok,表面好脆口同最緊要係唔油。🐷招牌乳豬卡邦尼意粉 - 呢個意粉跟餐要加$10,不過見佢真係太特別,用中式燒乳豬配西式嘅卡邦尼。餐廳標明佢地d燒味係自設工場,每日新鮮出
🗓(10/7) 星期一 ⏰ 晚上6:45左右

🥩🍔🌭🌮🥗🥯🥘🍲🍝🍣🥟🍤🍱

🐷招牌乳豬卡邦尼意粉 - 呢個意粉跟餐要加$10,不過見佢真係太特別,用中式燒乳豬配西式嘅卡邦尼。餐廳標明佢地d燒味係自設工場,每日新鮮出爐,所以都值得一試,燒乳豬脆皮肉嫩,入口有油脂香,仲真係會跟埋乳豬醬,細節分滿滿。個卡邦尼汁底超creamy,餐廳用上扁身意粉,勁掛汁,抵讚👍。

🐥日式唐揚炸雞 $48 - 呢個係跟餐加配小食,size就係一口尺寸,外皮炸得好脆,但又唔會好油膩,入面有肉汁都好juicy,仲有配埋沙律醬。

☕️🍵🥤🧋🍺🍷🥃🍹🧉🍾🍶🥛
飲品 : 飲品就跟套餐包埋,當然係要試佢地嘅自家製飲品,叫左富士蘋果伯爵茶同洛神花茶,味道都唔錯,仲要係膠樽包裝,飲唔晒可以拎走,一邊行街一邊飲。

🍽環境:餐廳佔地都唔算好細,門面同入面牆身都有大量本土特式嘅塗鴉,例如有獅子山/香港飲食文化/屋村文化等等,當然仲有好多香港獨有字句之類,枱凳方面都算擺得鬆動,坐得幾舒服,地方亦都光猛整潔。

🤵🏻🤵🏻‍♀️🤵🏻‍♂️服務:店員服務幾好,呢度營運模式係類似快餐店,入座前首先在門口counter買食物,之後搵位置坐低,就會有職員送餐上嚟,而且上菜速度都算快,餐具同醬料就放晒係出面自助區自取。

💰💸價錢:叫左個二人餐,包埋飲品,再加埋小食,埋單都唔洗$300,係太子區嚟講都算相當抵食,又可以當支持下本地餐飲業。

🐲💬總結:我覺得係呢度可以食到咁多唔同國家嘅菜式,雖然未叫樣樣做到好精,但都捉到該國菜嘅神髓,而且亦值得香港人去幫襯,支持下本地香港食肆都好應該,況且佢d食物質數又唔差,整體感覺都唔錯。

推薦指數:❤️❤️❤️❤️💛
富士蘋果伯爵茶/洛神花茶
2023-07-10
富士蘋果伯爵茶/洛神花茶
2023-07-06 61 浏览
Found this little restaurant @yauleibistro hidden in the basement of @pioneercentre It doesn’t only serve Hong Kong style food, but also pasta, burgers and udon. Most of the ingredients are imported from foreign countries, though they don’t set the price very high. We came here for lunch and ordered two mains and two soups.🥂Half Boneless Chicken in Swiss Sauce $98There’s another option to pair chicken with rice but we didn’t want to have so much carbs so we decided to share half chicken together

There’s another option to pair chicken with rice but we didn’t want to have so much carbs so we decided to share half chicken together. The meat was smooth and flavourful. They already made it boneless so it’s really convenient to eat.

🥂Baked Beef Cheek Rice in Red Wine Sauce $62
There were at least six big slices of beef cheek in it and I liked the glutinous texture from the tendons of the beef cheek. Portion is huge that it might be too big for one lady to finish. The cheese on top was chewy and stringy.

🥂Chicken Soup with Fish Maw and Conch $28
If you only come here for soup, the price would be $48. The soup had an intense flavour, though only thin slices of fish maw were found, but couldn’t really argue much at this price.

The place is popular during lunch hour and there are many options to choose from. You need to order and pay first before getting a seat.

Overall rating: 7/10
jsv_foodie
2023-07-05 50 浏览
食燒味同飲燉湯嘅最佳選擇,首推友利冰室 X 勿當奴。今次嚟到,感覺地方乾淨企理咗,人手充裕咗,服務好咗,值得一讚。試咗新出嘅即燒爆谷燒鵝,好好食,燒鵝啖啖肉,皮脆肉嫰夠 juicy,酸梅醬加入香氣濃郁嘅爆谷味糖漿,味道稍為偏甜,其實 gimmick 居多,都係原味酸梅醬較 match。燉湯就更加唔使講,一貫高質,我揀嘅花膠螺頭燉雞,一大盅湯入面有齊三款湯渣,份量仲唔少,絕對性價比高。請店員送來醬油,邊飲湯邊蘸湯渣食,大滿足。

2023-07-04 74 浏览
太子呢間分店,集合左「勿當奴」,「友利坊」,同「友利冰室」於一身,無論你想食港式豬柳強,定係燒臘,呢度可以一一解決😋招牌即燒爆谷燒鵝餐$89🍿初初上枱心諗點解無爆谷嘅😳原來爆谷嘅甜味已經融入左係個燒鵝汁入面,so sweet😚燒鵝皮脆,肉質好juicy~招牌乳豬卡邦尼意粉餐$128🍝呢個貴為友利坊嘅招牌,又點可以唔試呢🙈卡邦尼意粉超creamy,fushion style地配中式乳豬,唔會好怪,成件事勁邪惡😈啤酒辣汁煮蜆(套餐小食)🌶️小食嘅份量夠曬你過口癮😋食落好惹味。秘製麻辣雞煲$88🍗另一「惹味之作」🌶️雞肉好嫩滑,而且好入味,好送飯🍚話就話港式,但佢地大部分嘅食材原材料都係由外國入口架~

招牌即燒爆谷燒鵝餐$89🍿

招牌乳豬卡邦尼意粉餐$128🍝

啤酒辣汁煮蜆(套餐小食)🌶️
小食嘅份量夠曬你過口癮😋食落好惹味。

秘製麻辣雞煲$88🍗
另一「惹味之作」🌶️雞肉好嫩滑,而且好入味,好送飯🍚

話就話港式,但佢地大部分嘅食材原材料都係由外國入口架~
2023-07-03 80 浏览
🍳美國穀飼叉燒煎蛋飯💰$65🍅鮮茄厚切豬扒焗飯💰$68.⚡️基於翻工原因,樓下有間友利,見同事食「黯然銷魂飯」🍳雙煎蛋實在係吸晴,所以都入咗坑,一試之下果然同賣相一樣出色🥰叉燒厚身有咬口夠霖身,雙煎蛋味濃,撈飯一流🤟.⚡️順便試埋茶餐經典菜式之一🍅焗豬扒飯,飯係炒底,呢款算係新西式版本,有🍍菠蘿同🧀芝士,芝士量超爆多同好香口,煎豬扒都好香口,整體勁大份,女仔嘅話兩個人share好啲
🍳美國穀飼叉燒煎蛋飯
💰$65
🍅鮮茄厚切豬扒焗飯
💰$68

2023-06-30 48 浏览
和你一起我很愉快😀呢度係充滿文字色彩、有好多圖像嘅餐廳,感覺置身一個好有歸屬感嘅地方🫶🏼呢度嘅食物種類多元化,中式西式港式都有,任君選擇✌🏼我選咗一個fusion 🐷乳豬 x Carbonara🍝+ 黑松露日月貝西蘭花 🥦+ 自選飲品 ($128)呢個組合真係好特別意粉原來配乳豬醬都幾好味㗎bor西蘭花,熱辣辣仲有黑松露,夠健康另一個餐叫咗🍔burger + 🍟薯條 + 樽裝嘢飲 $76Burger 嘅手打牛肉好Juicy又有一大塊青菜,蕃茄,菇好balanced 💁🏻‍♀️另外再叫多咗個鰻魚炒飯炒飯粒粒分明 仲有好多木魚飛下飛下🤩好入味,好味💁🏻‍♀️☺️樽裝嘢飲,有好多選擇我揀咗蘋果伯爵茶伯爵茶,甜甜的,又有啲蘋果味,好似飲緊蘋果汁🧃另外叫咗個洛神花茶,酸酸地好開胃大部份食材外國入口,幾高質
和你一起我很愉快😀
呢度嘅食物種類多元化,中式西式港式都有,任君選擇✌🏼

我選咗一個fusion 🐷乳豬 x Carbonara🍝
+ 黑松露日月貝西蘭花 🥦
+ 自選飲品 ($128)
呢個組合真係好特別
意粉原來配乳豬醬都幾好味㗎bor
西蘭花,熱辣辣仲有黑松露,夠健康

Burger 嘅手打牛肉好Juicy
又有一大塊青菜,蕃茄,菇
好balanced 💁🏻‍♀️

另外再叫多咗個鰻魚炒飯
炒飯粒粒分明 仲有好多木魚飛下飛下🤩
好入味,好味💁🏻‍♀️☺️
樽裝嘢飲,有好多選擇

我揀咗蘋果伯爵茶
伯爵茶,甜甜的,又有啲蘋果味,好似飲緊蘋果汁🧃
另外叫咗個洛神花茶,酸酸地好開胃

大部份食材外國入口,幾高質
2023-06-29 52 浏览
行過太子始創中心,原來係地牢有間友利冰室X勿當奴。想試吓呢間餐廳好耐,終於有機會。點完餐就俾錢入座,放號碼牌係枱面就會送餐。夜晚餐牌同下午有少少唔同。乳豬卡邦尼🍝呢個signature fusion意粉好特別。乳豬X Carbonara。乳豬好脆,卡邦尼好creamy。乳豬醬少少甜又Match到咸咸地嘅意粉。晚餐仲有飲品同埋小食,叫咗蒜香牛柳粒,都唔錯。芝士大啡菇手打牛肉漢堡點解叫「勿當奴」係因為有漢堡包呀。可惜夜晚冇豬柳強。唯有叫呢一款試吓。味道係港式漢堡包味道,有蕃茄、生菜、芝士、大啡菇、漢堡扒。個包大過老麥好多。跟粗薯條,勁脆勁好食。

乳豬卡邦尼🍝

芝士大啡菇手打牛肉漢堡
2023-06-28
2023-06-27 55 浏览
第二次幫襯依間黃店,上次係去佢嘅荔枝角分店,今次係幫襯太子分店。我覺得太子分店好似好食啲🤣。2人餐包1個主菜,一款意粉同兩杯特飲。晚市黎講都幾抵食😌。我地揀左威靈頓牛柳同乳豬卡邦尼意粉。威靈頓牛柳肉質鮮嫩,雖然酥皮唔夠鬆脆,但依個價錢食到威靈頓牛柳,性價比好高。乳豬外皮好脆身,卡邦尼意粉有啲creamy,所以食多幾啖會有啲飽膩🤣。鮮茄豬排焗飯真係好正😍😍。豬排夠大塊,啲熱熔芝士微燶,賣相已經好吸引🤤🤤。為左依個焗豬排飯,真係可以encore食依間冰室😋。🍽2人餐:$238🍽️鮮茄厚切豬排焗飯:HK $68

🍽2人餐:$238
🍽️鮮茄厚切豬排焗飯:HK $68
2023-06-19 116 浏览
二次光顧「友利冰室 x 勿當奴」,今次來到太子店,面積比荔枝角店大,坐得更舒服。和朋友點了一個二人餐,分別有一款主食、一份飯或意粉、兩杯飲品,都幾豐富。餐廳強調食材大部份都選用外國入口,如這一塊斧頭豬扒就是採用美國榖飼豬。豬扒煎香,肉質juicy嫩口,配以蘋果黑醋醬,果香、醋酸味和豬肉異常匹配!碟上還附有沙律,以及一個薯蓉球。當中式乳豬遇上西式意粉⋯⋯意粉也是使用產自意大利的扁意粉,頗為掛汁。卡邦尼醬creamy,夾雜了煙肉片和菇菌,不過就稍嫌醬汁有點過多。乳豬有3件,外皮烤至脆身,豬肉肥瘦度適中。蘸上乳豬醬同吃,味道酸酸甜甜,幾香口。二人餐附送飲品。試了蘋果伯爵茶,打開已聞到香濃的蘋果味,入口是清香的伯爵茶味,間中又會滲出果香,幾特別。另外點了一份日式唐揚炸雞小食。雞粒炸到脆卜卜,入口惹味。

美國榖飼斧頭豬扒配蘋果黑醋醬

!碟上還附有沙律,以及一個薯蓉球。
招牌乳豬卡邦尼意粉

。蘸上乳豬醬同吃,味道酸酸甜甜,幾香口。

,幾特別。
日式唐揚炸雞

另外點了一份日式唐揚炸雞小食。雞粒炸到脆卜卜,入口惹味

2023-06-19
日式唐揚炸雞
📍太子 - 友利坊x友利冰室x勿當奴琴日落雨落到紅雨🥹🫠所以就去咗間位於始創中心嘅餐廳食晚飯🥣❤️完全有嚇親 因為冇諗過$128竟然可以食到威靈頓牛柳🥹🥹😱順便喺度同大家分享吓!🥂二人餐 $238~ 🥩一人威靈頓紐西蘭草飼牛柳配秘製蜜椒汁冇諗過竟然二人餐喺唔加錢嘅情況底下可以叫到威靈頓牛柳🥹🥹❤️所以咩都冇諗就叫咗啦!♪( ´θ`)ノ首先佢嘅被焗到十分之酥脆😢😢另外牛肉做到好Juicy! 除咗係牛肉本身靚 (係紐西蘭草飼牛)之外 酥皮同埋牛肉中間嘅蘑菇醬都幫咗好多手😍😍呢一個真係性價比好高!必叫(●°u°●)​ 」!🦀軟殻蟹鮮茄羅勒意粉 (二人餐加$10) 跟住就同大家介紹我第二嘅最愛!原隻軟殼蟹意粉~ ❤️意粉落咗新鮮蕃茄🍅變咗食落去好fresh 一啖接一啖咁食 好開胃!另外軟殼蟹size也太足料吧!識落都好脆口同熱辣辣 係啱啱炸起嘅感覺🥰🥰呢個好推介!🧋凍奶茶 (加 $8) 跟餐加咗杯凍奶茶!茶味好濃~~ 另外奶嘅香味都唔執輸♪( ´θ`)ノ佢哋兩者加埋簡直係perfect matchhh!! Btw 鐵杯裝凍飲真係冇得輸!飲到最後啲冰都冇融過❄️❄️🍎富士山蘋果伯爵茶 (加 $8) 跟住我
📍太子 - 友利坊x友利冰室x勿當奴

🥂二人餐 $238~

🥩一人威靈頓紐西蘭草飼牛柳配秘製蜜椒汁

🦀軟殻蟹鮮茄羅勒意粉 (二人餐加$10)

🧋凍奶茶 (加 $8)

🍎富士山蘋果伯爵茶 (加 $8)
跟住我朋友叫咗呢一個蘋果伯爵茶!冇諗過咁有驚喜(///▽///)首先蘋果嘅香味好出~ 另外伯爵茶嘅香味同時都好出!兩者又唔會爭風頭 好特別🥰btw 亦都好啱平時鍾意走冰嘅朋友仔 因為佢係一支支雪好咗!😋

🐥日式唐揚炸雞 (二人餐加$48)

除咗二人餐同埋飲品我哋仲加咗小食!😍炸雞嘅外邊炸到好脆 同時入邊又好Juicy!! 究竟係點樣做到咁完美😣😣仲要只係+48😋😋下次來必定encore

尋日問咗職員原來食材好多都係外國入口🥹點知食落去同出邊餐廳爭咁遠!重點係性價比真係好高

**$128係散嗌嘅價錢 而我琴日叫咗一個二人餐 除返開更加化算☑️大家可以參考一下~~**
—————
📍太子 - 友利坊x友利冰室x勿當奴
地址: 太子彌敦道750號始創中心地庫B1樓B02-06號舖
2023-06-18 1135 浏览
其實次次黎到友利冰室都係點佢哋個漢堡餐,因為真係好好食,是日同朋友黎,佢就點左蛋包飯,我依然係漢堡包,哈哈😆買完餐攞住個牌仔就可以去搵位了,仲揀緊坐邊個陣野食已經到,個店員周圍搵我哋個號碼🤣🥚日式咖哩吉列軟殼蟹日本蛋包飯朋友點了蛋包飯,賣相幾靚,仲有沙律菜伴碟。咖哩是日式的甜咖哩,軟殼蟹新炸起得香很脆口😋蛋包飯下是珍珠米,軟綿綿有飯香,撈埋咖哩汁正喎。🍔芝士大啡菇手打牛肉漢堡新鮮製的漢堡包一定好食過某連鎖店好多,大大個包用牛油煎過,漢堡扒軟腍有肉汁,大啡菇鮮味,仲加了生菜、蕃茄、芝士呢啲無敵配搭,堅正😍漢堡餐送薯條同汽水,薯條係曲曲粗條,薯味重又係新鮮炸,好食👍🐓花膠螺頭燉雞湯係咪間間分店都有燉湯?平時食開另一店唔覺有🤔見到有就加一盅試下,掂喎,雞湯鮮甜濃郁,飲落又唔油,入面仲有雞件、瘦肉、花膠、螺頭等湯料,足料好飲👍🧃檸檬伯爵茶&C+朋友話飲富士蘋果伯爵茶,但無哂🤣咁轉飲檸檬伯爵啦,微甜有薄荷味,幾好飲。好味好味,會再來食😘

🥚日式咖哩吉列軟殼蟹日本蛋包飯

🍔芝士大啡菇手打牛肉漢堡

🐓花膠螺頭燉雞湯

🧃檸檬伯爵茶&C+

好味好味,會再來食😘
2023-06-18
旺角始創太耐無去,去到比我發現於地牢開左間友利冰室分店,荔枝角總店食過一次,好掛住佢個豉油雞🐓於是決定喺度晚餐🥰先點餐,後搵位,罐裝及支裝飲品自取,所以全日免收加一。🫰🏻佢嘅肉類食材主要外國入口,食得安心又放心🤭質素有保證💪🏻💪🏻晚市套餐非常多選擇 二人餐 $238🔸脆皮乳豬卡邦尼意粉 +$10呢個菜式想食好耐,脆皮好爽脆,保持肉汁及鮮嫩。乳豬配西式卡邦尼醬汁,毫無違和感😍🔸腐乳西式煎羊架羊架三大支,份量好足,羊肉煎得剛剛好。呢個配搭好似食羊腩煲,好創新🤣🔸豉油無骨雞套餐 $89包老火湯、飲品、油菜,佢將蔥油及蠔油分開上,好細心。豉油雞一如以往好滑,好嫩👍👍而且好入味。老火湯係海底椰排骨,味道令人驚喜😍

先點餐,後搵位,罐裝及支裝飲品自取,所以全日免收加一。🫰🏻

晚市套餐非常多選擇
二人餐 $238
🔸脆皮乳豬卡邦尼意粉 +$10
🔸腐乳西式煎羊架

🔸豉油無骨雞套餐 $89

老火湯係海底椰排骨,味道令人驚喜😍
豉油無骨雞套餐
豉油無骨雞套餐
2023-06-15 82 浏览
早兩日行完金魚街諗住搵啲嘢食吓啦😌原來係始創中心地庫有一間友利坊×友利冰室x勿當奴😳之前一直都想試,一於今日就試吓啦😌哩個餐廳裝修好特別,牆上面嘅設計玩味十足😆 餐牌嘅菜式都係行fusion 路線😆 真係夠哂過癮😆我同阿妹兩個食,所以就叫咗個二人餐,可以係指定餐牌上自由配搭,可以任選一款主食+自選飯/意粉一款+飲品兩杯🫶🏻另外追加左一款小食😌✨ 一人威靈頓紐西蘭草飼牛柳配秘製蜜椒汁外層酥皮香脆,內層牛柳肉厚多汁,牛味香濃🤤配埋秘製蜜椒汁令整體風味更提升✨ 大阪風味粒粒鰻魚炒飯真係粒粒鰻魚仲粒粒都好大粒🤤炒飯炒得夠乾身,食落爽口👍🏻✨ 美國穀飼叉燒串叉燒色澤均勻,肥瘦適中,咬落有嚼口✨富士山蘋果伯爵茶清甜解喝,蘋果味都幾出✨凍港式奶茶茶底香,入口順滑

✨ 一人威靈頓紐西蘭草飼牛柳配秘製蜜椒汁

✨ 大阪風味粒粒鰻魚炒飯
真係粒粒鰻魚仲粒粒都好大粒🤤炒飯炒得夠乾身,食落爽口👍🏻

✨ 美國穀飼叉燒串
叉燒色澤均勻,肥瘦適中,咬落有嚼口

✨富士山蘋果伯爵茶
清甜解喝,蘋果味都幾出

✨凍港式奶茶
茶底香,入口順滑